NÄR JORDEN STÅR SIG KOMMER MÄNSKLIGHETEN UPPLEVA EN NY ERAP AV LJUS MEDVETANDE. DET GAMLA SÄTT SOM INTE LÄNGRE TJÄNAR MÄNSKLIGHETENS HÖGSTA GODA KOMMER ATT FALLA BORT OCH ERSÄTTAS MED NYA SYSTEM SOM ÄR MER VILLA FÖR ALLA.

Detta kommer att hända när jorden stiger: jordens uppstigning och tips om hur du kan hjälpa till att lätta upp energin på planeten jorden

Den gudomliga planen för jorden har alltid varit uppstigning.

Du ombeds att ha visionen och uppdraget för en värld som fungerar för alla när du anpassar dig efter din egen gudomliga plan.

Du kanske undrar om vi kommer att vara här fysiskt på jorden efter himmelsfärden. Och ja, det kommer vi att bli. Vi kommer fortfarande att ha våra fysiska kroppar, och planeten Jorden, i all sin vackra blågröna härlighet, kommer fortfarande att finnas här. Vet du vad det här betyder? Det betyder att vi kan skapa “himlen på jorden!” Hur spännande är det?

Många människor avvisar denna information som faktum eftersom de är rädda för förändring eller helt enkelt inte kan förstå att något sådant händer på vår vackra planet. Det är dock upp till varje individ hur de vill uppfatta denna information – rädsla eller acceptans och förståelse.

Även om det ibland kan vara svårt att acceptera något du inte tror existerar, händer många fantastiska saker just nu på vår planet som pekar på denna förändring i mänsklighetens medvetande.

Mänsklighetens uppstigning är oundviklig under uppstigningen av vår planet .

Uppstigningen av vår planet är oundviklig under mänsklighetens uppstigning. De är med andra ord en och samma. Detta beror på att Gaia och mänskligheten är ett.

Gaia är en kännande varelse, precis som vi är kännande varelser. Hon känner kärlek, som vi känner kärlek. Hon känner rädsla, som vi känner rädsla. Vi har blivit så vana vid att hänvisa till henne som “det”, men hon har många feminina egenskaper – precis som kvinnor gör!

Vi kan lätta upp Gaias energi så att hon kan stiga upp snabbare än oss – vilket också kommer att hjälpa till med våra egna personliga uppstigningar!

En ny era av ljusmedvetande kommer att börja, och de gamla sätten som inte längre tjänar mänsklighetens högsta goda kommer att falla bort.

När jorden stiger kommer mänskligheten att uppleva en ny era av ljusmedvetande. De gamla sätten som inte längre tjänar mänsklighetens högsta goda kommer att falla bort och ersättas med nya system som är mer fördelaktiga för alla.

Du kan hjälpa till att påskynda denna process genom att älska dig själv villkorslöst varje dag, ge medkänsla och kärlek till alla människor, vara snäll och tålmodig med andra (särskilt de som fortfarande är i förnekelse) och tillbringa tid i naturen så ofta som möjligt.

Genom att ta dessa små steg dagligen kan du hjälpa till att lätta upp energin på planeten Jorden och ge fred och harmoni till vår vackra värld!

Uppstigningsfasen som vi går in i kan innebära några svåra utmaningar, men det är okej eftersom vi alla har gjort det här tidigare.

Du kanske undrar, “Vad kommer att hända under jordens uppstigning?” Det är bra att ställa den frågan eftersom vi alla har rätt att veta vad som kommer i vår väg, men vi har också förmågan att avgöra hur saker och ting blir.

Om du nu frågar dig själv om vad som kommer att hända under jordens uppstigning, då är du redan på väg att se till att du kan hjälpa till att lätta upp energin på planeten Jorden – och detta gör stor skillnad!

När jorden stiger upp stiger vi alla tillsammans: mänskligheten, djur, växter, mineraler, Gaia, alla stiger upp!

När jorden stiger utvecklas även Gaia. När Gaia utvecklas och närmar sig sitt slutliga fullbordande av skapelsen, vägleder hon hela livet på jorden genom samma process. Detta inkluderar människor, djur, växter och mineraler. Vi utvecklas alla tillsammans, och vi är alla i detta tillsammans!

Enligt ärkeängeln Mikael:

När planeten stiger upp i en ny oktav – en ny oktav är en annan vibrationsfrekvens – stjärnfrön som har arbetat med henne i eoner på eoner, som kommer från många olika stjärnsystem och civilisationer genom hela detta universum, som har hjälpt till med att förankra ljus och energi för Gaia under en tid nu—de kommer att åka hem med Gaia.” – Ärkeängeln Michael

Vad betyder det att vi “åker” hem? Det betyder att vi faktiskt anländer till den ursprungliga skapelsen som Gud avsåg för oss. Det kommer att vara här inte någon annanstans. Men vi kommer att leva i ett högre medvetande i resonans och i linje med jorden.

Vi går in i en era där alla kan känna och uppleva sitt gudomliga jag med mer klarhet än någonsin tidigare!

Uppstigningsprocessen kan vara utmanande. I många fall är människor inte medvetna om vad de går igenom, och de tror bara att det är något som händer dem. Men om du vet vilka utmaningarna är, blir det lättare för dig att hantera dem. Den goda nyheten är att de flesta av dessa utmaningar kan övervinnas och till och med undvikas helt och hållet!

Det finns en sak du bör tänka på när du hanterar uppstigningsprocessen: du måste hålla dig lugn och låta din kropp ta över. Du kan inte tvinga din kropp att göra någonting; det är som att tvinga dig själv i en obekväm position! Om du försöker för mycket kommer din kropp att svara genom att motstå alla förändringar.

Det är också viktigt att inse att oavsett hur utmanande saker och ting blir på jorden just nu, kommer de inte att förbli så här för alltid! Rengöringen måste ske nu först.

Uppenbarligen har mänskligheten fortfarande en del att göra innan vi når en era där alla känner sitt gudomliga jag med större klarhet än någonsin tidigare!

Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *