Den svarta adeln – inkl. Huset Bernadotte

Peter B. Meyer

24 september 2022

https://finalwakeupcall.info/en/2022/09/24/the-black-nobility/

Hemliga sällskap

Alla krig är bankirernas krig

Ursprung och uppdrag

För länge sedan, när Anunnaki landade på planeten jorden från sin planet Nibiru för att bryta guld på jorden, skapade de så småningom sina egna jordiska slavar för att utföra detta arbete. Nibiru är den 12:e planeten i jordens solsystem med en omloppsbana på 3 600 jordår. Pappa Anu med sina två söner Enlil och Enki var ansvariga. Enki fick i uppdrag att bli gravid med den mänskliga slaven. En lång historia som är bra för andra artiklar.

Anunnaki utsåg faraoner och senare kungar, den svarta adeln, till att kontrollera jordslavarna. Fram till tidig Medeltid blev dessa faraoner och kungar otillräckliga för dessa uppgifter när den jordiska befolkningen ökade. De letade efter andra metoder. Först blev det kyrklig auktoritet genom tron, senare på 1700-talet blev det penningsystemet.

Det var Rothschild som erbjöd den bästa lösningen. De blandade sig i europeisk kunglighet genom korsning. Den europeiska adeln fick ceremoniella uppgifter, att koncentrera den verkställande makten i hemliga osynliga sällskap och regeringar; idag känd som Deep State.

Nu, under hundratusentals jordår senare, har den jordiska mänskligheten landat på gränsen till att befria sig själv. Alla de utvalda inkarnationerna har förts i position på jorden för att befria planeten Jorden och dess folk från detta långvariga förtryck och slaveri.

Skolans historia beskriver världshändelser som är resultatet av intriger, sammansatta av en kraftfull, dolda klick av hemliga organisationer, som världen över består av eliten; dvs bankirerna, rika familjer som Rothschilds och Rockefellers, inofficiella organisationer som Bilderberg, Council of Foreign Relations, Trilateral Commission, organiserad brottslighet, skuggiga institutioner inom regeringen, hemliga sällskap som, Jesuiter, frimurare, Skull and Bones och så vidare.

Bakom alla dessa grupper finns en ännu mer hemlig grupp, bestående av de sanna härskarna över planeten Jorden, som använder Premärministrar och Presidenter som sina direkta marionetter.

Vissa teoretiker säger att dessa Illuminati som drar i trådarna är människor; andra säger att de har utomjordiska allierade. De är ett hemligt sällskap inom hemliga sällskap, uppbackade av en bankeliten, ledd av Rothschild-dynastin, som har den ultimata planen för avskaffandet av alla religioner förutom främjandet av sin egen satanistiska religion, och avlägsnandet av alla civila regeringar för att så småningom centralisera och globalisera allt under deras egen kontroll, i själva verket den nya världsordningen.

Den ”svarta adeln” har sitt ursprung i de oligarkiska familjerna i Venedig och Genua, Italien, som ägde de privilegierade monopolhandelsrättigheterna på 1100-talet.

Det första av tre korståg, från 1063 till 1123, etablerade den venetianska svarta adelns makt och stärkte den rika härskande klassens makt. År 1171 fick aristokratin Black Nobility full kontroll över Venedig, när utnämningen av dodgen överfördes till det som var känt som Stora rådet, bestående av medlemmar av den kommersiella aristokratin, inklusive den ökända familjen de Medici.

Venedig har varit kvar i deras händer sedan dess, men den venetianska svarta adelns makt och inflytande når långt utanför dess gränser, och idag märks det i alla hörn av världen. Eftersom det moderna banksystemet började i Italien.

De inblandade kungahusen är;

 • Huset Bernadotte, Sverige
 • Huset Bourbon, Frankrike
 • Huset Bragança, Portugal
 • Huset Grimaldi, Monaco
 • Huset Guelphs*, Storbritannien (det främsta)
 • Huset Habsburg, Österrike
 • Huset Hannover, Tyskland (det näst viktigaste)
 • Huset Hohenzollern, Tyskland
 • Huset Karadjordjevic, Jugoslavien (tidigare)
 • Liechtensteins hus, Liechtenstein
 • Huset Nassau, Luxemburg
 • Huset Oldenburg, Danmark
 • Huset Orange, Nederländerna
 • Huset Savoy, Italien
 • Huset, Belgien
 • Huset Tyskland
 • Huset Württemberg, Tyskland
 • Zogus hus, Albanien

Notera; alla dessa familjer har härstamningar som återfinns i Windsor-släktträdet.

Guelphs kallas också Black Guelphs eller Black Nobility och stödde William av Orange, i hans erövring av Englands tron, vilket så småningom resulterade i bildandet av Bank of England och East India Company, som fortsatte att styra världen från 1600-talet och framåt.

Alla kupper, revolutioner och krig under 1800- och 1900-talen är centrerade kring guelphernas kamp för att behålla och öka sin makt, som nu kallas för den nya världsordningen.

Guelphernas makt sträckte sig vidare genom italienska finanscentra till norra Frankrike från Lombardiet – en region i norra Italien med Milano som huvudstad – alla italienska bankirer kallades ”langobarder”. Lombard på tyska betyder denna ”inlåningsbank”, langobarderna var bankirerna för hela den medeltida världen.

Alla familjer som nämns ovan är ättlingar till huset Guelph, en av de ursprungliga svarta adelsfamiljerna i Venedig, från vilken huset Windsor och därmed den sena drottningen av England, Elizabeth II, härstammar.

Guelphs är sammanflätade med den tyska aristokratin genom Huset Hannover. Nästan alla europeiska kungahus är ättlingar till Huset Hannover och därmed huset Guelph, som är den svarta adeln.

Guelphs – House of Windsor – dominerar råvarumarknaden och manipulerar priset på guld, en vara de varken producerar eller har tillgång till. The House of Windsor sätter också priset på silver, koppar, zink, bly och tenn. Det är ingen slump att de ledande handelsbörserna finns i London, England.

Företag från Black Nobility-familjer inkluderar British Petroleum, Oppenheimer, Lonrho, Philbro, BlackRockoch många fler.

Europeiska Svarta Adeln arbetar med amerikanska familjer som Harrimans och McGeorge BundysHuset Hannover ser tyskt ut men är rent judiskt. Så är House of Habsburg. De var inte riktiga tyskar som tog den brittiska tronen, utan självutnämnda judar. Än mindre de riktiga judarna. De kallar sig sionister som påstår sig vara judar. Men riktiga judar är inte sionister,

Hemliga sällskap

Den svarta adeln är grundarna av hemliga sällskap, anslutna till Illuminati – och kommer från Kommittén för 300. Liksom Romklubben, CFR, RIIA (Royal Institute of International Affairs), Bilderberggruppen, Round Table, kommer från europeiska Black Adel-familjer.

1871 togs Republiken USA över för att skapa ett företag som heter USA INC, som medvetet hölls hemligt och blev en katastrof för det amerikanska folket.

Dels genom att medvetet sänka den verkliga levnadsstandarden för 90 % av befolkningen har det märkts sedan 1972. När övergången gjordes från guldmyntfotstäckning till petrodollartäckning.

Vidare, genom att ändra medicinska och hälsovårdsstandarder, med stöd av Rockefellers medicinska maffia för att främja försäljningen av läkemedel till deras fördel. Därav följde alltför stora ökningar av alla medicinska kostnader, som nu har blivit de högsta någonsin.

Minskade medvetet befolkningens livsmöjligheter; sänkt utbildningsstandarder till den lägsta nivån i historien; möjliggörs av den sionistiskt kontrollerade kongressen, som inte är en representation av folket, eftersom alla val är manipulerade.

Den svarta adeln fick sin titel på grund av sina elaka knep, när folket gjorde uppror mot regeringsmonopol, som överallt annars, blev ledarna för revolten snabbt tillfångatagna och brutalt hängda. The Black Nobility använder hemliga mord, dråp, utpressning, för att försätta motståndare i konkurs, både medborgare och företag, kidnappning, våldtäkt och så vidare, låter bekant, därav deras namn.

Efter ingåendet av det lutherska fördraget 1929 fick den svarta adeln dubbelt medborgarskap, i Italien och Vatikanstaten. Enligt villkoren i fördraget beviljades adliga titlar av påven, som erkändes i kungariket Italien. Många av dessa familjer var medlemmar av till stor del ceremoniella av det påvliga elitgardet; andra var utlänningar knutna till den heliga stolen på olika sätt. 1931 vägrade påven Pius XI Alfonso XIII på Spaniens begäran att ytterligare utöka Nobelgardet till att omfatta adelsmän från katolska länder.

Under andra världskriget vaktade det påvliga elitgardet påven med hjälp av det schweiziska gardet.

I detta sammanhang är det intressant att notera att Epstein hade en nyckelposition mellan de kontrollerade marionetterna och House of Saud, Rothschilds och Soros – till stöd för deras globala utpressning, genom utpressning och hot; stöds av narkotikahandeln; handel med barn; organhandel och pedofili, som i praktiken skulle kunna åstadkomma vad som helst.

Epstein var ansvarig för att underlätta utpressning och utpressning av högsta personer runt om i världen. När president Trump tillträdde avslöjade han dessa fakta.

Det kan inte nog understrykas att ett Q-fall den 11 november 2017 sammanfattade hela Epstein-kopplingen till Deep State. Som Q alltid säger: ‘Framtiden bevisar det förflutna.’

Det finns bara en chans att eliminera Deep State. Vi har inte råd att förhasta eller göra ett enda misstag. Lita på planen! Timingen är perfekt. Alliansen har allt under sin kontroll. Allt går enligt PLANEN.

Under tiden, lyssna på ditt hjärta som den bästa källan i havet av Intel och desinformation. Bara du bestämmer vilken sanning som resonerar med ditt hjärta.

Dela detta meddelande med alla du känner. När fler människor vaknar kommer kabalens maktspel att vara över.

Prenumerera på denna webbplats gratis för att inte missa efterföljande avsnitt.

Dit vi går en, går vi alla.

Alla krig är bankirarnas krig

”Dödens mest skrämmande kraft kommer från händerna på ”människor”. De försöker blanda sig i andras angelägenheter för att ta hand om sig själva och sina nära och kära. De motstår alla impulser att slå tillbaka, med kunskap om den permanenta förändringen i livet som blir resultatet.

De vet att i samma ögonblick som de slår tillbaka, är livet som de har levt  över. Ögonblicket när ”Män som ville lämnas ifred” tvingas slå tillbaka är en form av självmord.

De dödar bokstavligen dem de var. Därför, när de tvingas använda våld, kämpar dessa ”män som ville bli lämnade ifred” inte med ohelig hämnd mot dem som förstörde sina tidigare liv.

De slåss med rått hat, och en drivkraft som inte kan fattas av dem som bara spelar politik och terror. Sann skräck kommer att komma till vänsterns dörr, och de kommer att gråta, skrika och be om nåd, men det kommer att vara för döva öron.” ~ Överstelöjtnant Jeff Cooper

https://youtu.be/5hfEBupAeo4

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *