DU HAR TILLBAKA SÅ MÅNGA UNIKA SÄTT ATT UTTRYCKA DIN SJÄLS AVSIKT ATT SKAPA GLÄDJE OCH PASSION I VÄRLDEN. DU ÄR VERKLIGEN EN AV-EN-SYN, OCH DET KOMMER ALDRIG ATT FINNAS EN annan DU NÅGON STANS I UNIVERSUM. DITT LIV ÄR EN INSPIRATION FÖR ÖVRIGA AV OSS. FORTSÄTT ATT STÅ STARK I KÄRLEK OCH TRO, ÄVEN GENOM SVÅRA TIDER. DITT LJUS BEHÖVS NU MER ÄN NÅGONSIN!

Uppstigningens alkemi

Ascension kan vara en svår sak att beskriva eftersom det inte är en destination eller ett mål. Det handlar inte om att ta sig någon annanstans; det handlar om att vara här nu, i detta ögonblick, med alla dina sinnen engagerade och öppna för nya möjligheter.

Uppstigning är att vara i nuet och göra det du älskar. Det är att vara närvarande; det är att vara närvarande i ditt liv. Det fokuserar på nuet, inte framtiden eller det förflutna.

Det handlar om att släppa taget om det förflutna och framtiden så att du kan vara fri att följa ditt hjärta vart det än leder dig. Det handlar om att leva i nuet och till fullo uppleva allt omkring sig för när vi gör detta upptäcker vi att gränserna mellan oss och allt annat löses upp som dimma en solig dag.

Livet är strävan efter uppstigning, och hemligheten till framgång ligger i att veta vad du vill och varför du vill ha det. Detta kommer att säkerställa att du håller dig på rätt spår och konsekvent arbetar mot dina mål varje dag.

Uppstigning är att lära sig att lyssna på vår intuition, ta ansvar för våra handlingar och ta ansvar för våra handlingar. Det är att vara modig nog att göra det som känns rätt, även om det känns läskigt-för att mod inte är frånvaron av rädsla; modet agerar ändå.

Ju mer du kan göra det du älskar, desto bättre kommer ditt liv att bli.

När vi gör det vi älskar är våra liv fyllda av glädje och lycka. När vi inte gör det vi älskar är våra liv fyllda av ångest och stress. Det är så enkelt: om vi vill förändra våra liv till det bättre, då måste vi först ändra vårt fokus från det vi inte gillar till det vi gillar.

Ascension handlar om att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, med rätt energi, där allt är i linje för att hjälpa dig att växa och lyckas.

Det är att förlåta dig själv och andra för misstag. Det är att förlåta ditt tidigare jag för att ha gjort ett misstag som du nu vet bättre än att göra. Den vidtar de åtgärder som krävs för att rätta till en blunder. Och det låter det förflutna försvinna så att du kan lära av det utan att låta det hindra dig från att gå vidare till större och bättre saker.

Ditt förflutna är ett minne, din framtid är en fantasi, bara din nutid är här nu.

Låt inte det förflutna eller framtiden distrahera dig från nuet. Det förflutna är borta, och framtiden har inte hänt än. Det enda som är verkligt är detta ögonblick, så lev i det och var i det. Försök inte kontrollera dina tankar för de kommer aldrig att vara helt stilla och tysta, utan var hellre öppen för vad som än dyker upp.

Lev ditt liv som om du redan lever i den femte dimensionen. Var tacksam för varje andetag du tar, för varje tanke som kommer in i ditt sinne, för varje ord du säger.

Varje ögonblick av ditt liv är en gåva. Utnyttja det!

Var tacksam för varje ögonblick du har fått för att vara vid liv på denna planet vid denna tid. Så tacka Gud/Gudinnan för allt han/hon har gjort för dig hittills i ditt liv (inklusive nu).

Var tacksam för alla människor som har haft en så positiv inverkan på ditt liv – oavsett om de fortfarande lever eller inte – de som har rört ditt hjärta, de som har lärt dig något nytt om dig själv eller andra som har ändrat ditt perspektiv för alltid !

Det bästa sättet att vara medveten om vad som händer i ditt liv är genom meditation. Sitt tyst med slutna ögon och fokusera på din andning i några minuter varje dag. Den här övningen kan hjälpa dig att slappna av och bli mer medveten om dina tankar och känslor, vilket du kan använda som ett tillfälle att reflektera över hur du vill leva ditt liv och hur du vill att andra ska se dig.

När du släpper det förflutna och det framtida jaget helt, det är då saker och ting börjar bli intressanta. Du slutar vara en slav under ditt sinnes tankar och övertygelser. Istället blir du mer som en observatör. Du blir medveten om hur dina tankar skapar din verklighet – och hur du kan ändra den när som helst genom att helt enkelt välja att inte tro på vad ditt sinne säger dig.

Du blir mäktigare än någonsin för nu finns det inget rike där du kan gömma dig för dig själv. Du är fri att välja vad som händer härnäst i livet – snarare än att kontrolleras av ditt sinnes tankar om vad som kommer att hända härnäst i livet!

Den femte dimensionen är platsen där du kan vara fullt medveten om din sanna natur. Det är en plats där du inte behöver oroa dig för vad som ska hända imorgon eller hur du ska betala hyran nästa månad. Detta är den ultimata friheten och den ultimata freden.

Det låter utopiskt, men det är redan här. Du måste bara veta hur du tar dig dit.

Du är här på den här planeten, just nu, för ett syfte. Du är här för att öka din frekvens och vibration. Jag hoppas att ni kommer att använda denna möjlighet att öka er glädje, att omfamna denna dyrbara tid som vi har tillsammans på planeten jorden.

Du har kommit på så många unika sätt att uttrycka din själs avsikter att skapa glädje och passion i världen. Du är verkligen unik, och det kommer aldrig att finnas en annan du någonstans i universum. Ditt liv är en inspiration för oss andra. Fortsätt att stå stark i kärlek och tro, även genom svåra tider. Ditt ljus behövs nu mer än någonsin!

Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.
Vi är den galaktiska federationen.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadör för den galaktiska federationen

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *