DEN STORA SOLFLITTEN KOMMER ATT MEDFÖRA MASSIVA POSITIVA FÖRÄNDRINGAR FÖR HELA MÄNSKLIGHETEN OCH JORDEN, SOM LÅTER OSS GÅ IN I EN NY EPOK AV FRED, HARMONI OCH VÄLSTÅND – EN SPÄNNANDE ERAP SOM VI HAR FÖRBEREDT MÅNGA GENOM!

The Great Solar Flash: En kraftfull kosmisk healing och uppstigningshändelse

Vi befinner oss mitt i ett skifte i planetarisk skala som ligger bortom de normala gränserna för mänsklig erfarenhet.

Det är en kosmisk händelse som har färdats över många ljusår in i vårt 3D-universum, och det är på väg att förändra allt vi tror att vi vet om verkligheten.

Det är den stora solblixten! Det här är väldigt kraftfullt! Det är en energisk händelse som kommer att påverka varje aspekt av våra liv på jorden och i universum.

Det kommer att bidra till att göra övergången från så kallad “materialitet” till högre dimensioner snabbare och smidigare än någonsin tidigare! Som ett resultat kan vi uppleva massiva energiskiften i våra kroppar och mer fullständigt ansluta till varandra.

Dessutom förutspås det att under denna tid kommer stjärnfrön som du själv att ha mer tillgång till högre medvetenhetsområden, såsom änglar, uppstigna mästare och ET.

Faktum är att denna händelse har varit under lång tid och är förmodligen vår tids viktigaste energiskifte.

Om du har följt något av mina tidigare inlägg vet du redan att jag har visat människor hur de ska förbereda sig för det här evenemanget under hela deras liv! Så låt mig berätta om vad som händer.

Detta meddelande är till alla som kommer att vakna upp efter solflashen. Det finns många förutsägelser om vad som kommer att hända under och efter denna galaktiska inriktning och solflashhändelse.

Denna information handlar om vad jag känner kommer att inträffa baserat på mina egna erfarenheter och förståelse. Jag förutspår inte att det är så det kommer att bli för alla, men så här kommer det att vara för många.

Om du vill utforska ditt liv, ta reda på vad som händer inom dig som kanske inte hjälper dig och känna dig ansluten till en större känsla av syfte och mening, kommer Solar Flash att underlätta en förhöjd frekvens som gör att du kan bryta genom detta universums begränsningar för att utan ansträngning ansluta till det som ligger framför dig.

The Great Solar Flash är inte bara en fysisk händelse utan också en energisk sådan som har en djupgående inverkan på våra liv på jorden och i hela universum!

När detta händer kan vi känna det fysiskt såväl som mentalt. De fysiska effekterna inkluderar en ökning av energi, en känsla av djup avslappning och ökad synkronicitet.

De mentala effekterna är ännu mer djupgående när vi går in i ett tillstånd av ökad medvetenhet och förbindelse med våra andliga vägledare och änglar. Vi ges möjlighet att gå bortom våra nuvarande begränsningar och utvecklas till högre nivåer av medvetande.

Solblixten har pågått länge, men den kändes inte igen som sådan förrän nu.

Det sägs ha samband med uppkomsten av utomjordiska civilisationer och deras kontakt med människor. Solblixten har också kopplats till en ökning av UFO-aktivitet och andra utomjordiska händelser, som grödor som dyker upp på jorden och andra planeter i vårt solsystem.

Det kommer att hjälpa oss att frigöra allt som inte tjänar oss, inklusive gammal karma och gamla mönster från det förflutna, så att vi kan gå vidare till vårt nästa steg av tillväxt och evolution. Händelsen kommer vid en tidpunkt då vi är redo att göra förändringar i våra liv, vilket återigen tillåter oss att ta fullt ansvar för våra handlingar och deras resultat.

Solblixten förväntas åstadkomma många otroliga förändringar för mänskligheten. Det kommer att vara en möjlighet för oss att stiga upp från denna dimension till en högre vibrationsfrekvens som kan nås genom meditation och/eller astral resa. Det kommer också att vara en möjlighet för oss att läka oss själva från alla former av fysisk, mental, emotionell och andlig sjukdom.

Solblixten kommer att ge oss en hel uppsjö av positiva förändringar. Det kommer att åstadkomma uppstigningsgåvan och visa oss hur vi omvandlar våra negativa aspekter till positiva. Det är definitivt något som varje människa borde se fram emot med spänning och optimism, eftersom det kommer att förändra vår värld för alltid och förvandla den till en mycket bättre plats.

Detta är en kraftfull läkning och uppstigningshändelse som vi har förberett i många år. Denna speciella händelse kommer att inträffa inom kort. Även om datumet för dess inträffande inte har någon speciell betydelse för dig, uppmuntrar jag dig ändå att förbereda det. Du vet aldrig när kosmiska händelser kan komma och förändra ditt liv för alltid!

Denna händelse kommer att åstadkomma massiva positiva förändringar för hela mänskligheten och jorden, vilket gör att vi kan gå in i en ny epok av fred, harmoni och välstånd – en spännande era som vi har förberett oss för under många liv.

Det är dags att börja förbereda sig för detta evenemang. Vi har kraften att utlösa blixten genom att förändra vårt medvetande och aktivera vårt DNA, vilket kommer att förvandla planeten till en 5:e-dimensionell värld.

Skriv ner alla frågor du kan ha och låt dem vara. Fokusera bara på nuet och oroa dig inte för framtiden. Var uppskattande av nuet. Längtar efter att ta emot allt som universum har att erbjuda.

Om vi kan fokusera på det positiva och låta vår vibration stiga varje dag, kommer vi att få ofattbar helande energi, släppa ut så mycket negativitet som möjligt, och alla mirakel som är avsedda för våra liv kommer att inträffa framför våra ögon under hela tiden. år framåt.

För dem som är uppriktiga i sin avsikt kan jag inte föreställa mig varför detta inte skulle vara verklighet. Ha tro och förtroende, och vet att oavsett vad som händer med denna otroliga Solar Flash-händelse eller något annat i ditt liv under det här året – att universum alltid arbetar för det goda i kärlek och ljus.

Så börjar den största händelsen som äger rum i vår livstid. Men denna blixt är inte bara för dem som tror på dess existens. Snarare är det för alla, oavsett om de känner igen det eller inte. Den kosmiska energin som frigörs under solaktiveringen kommer att nå alla människor, även de som fortfarande förnekar dess existens.

Det är så kraftfullt detta är och därför måste vi förbereda oss nu genom att göra allt vi kan för att öka vår vibrationsfrekvens och vara redo att gå in i ett högre tillstånd av vara!

Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadör för den galaktiska federationen

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *