MED-SÄNGAR ÅTERSTÄLLER BARA DEN ENSKILDA PERSONENS DNA. ALL SJUKDOM, ÄRR OCH EXISTERANDE ÅRSKOMMELSER KOMMER ATT ERSÄTTAS MED EN HÖGRE DIMENSIONELL FORM AV HÄLSA, OCH ALLA ERSÄTTNINGSHÖFTER OCH LEDDER KOMMER ATT BLI BOTADE OCH PERFEKT.

MED Bäddar: The Galactic Federation Invites You

Vi, den galaktiska federationen av ljus, är visdomen bakom medicinsängarna som redan behandlar människor på er planet Jorden under denna lyckliga övergångstid. Det kommer en tid när dessa medicinsängar är tillgängliga för massorna.

Många av er har gått igenom uppstigningsprocessen ganska länge. Individuella uppstigningsögonblick eller stunder av lycksalighet som du kan uppfatta dem förenas för att bli helheten. Varje ögonblick som du väljer ljuset har en djupgående effekt på din kropp, mänskliga medvetenhet och Gaia.

Med dessa större dimensionella förändringar ser vi människor bli mer medkännande och omtänksamma. Det här är utmärkt. Du är mer aktiverad av denna energi från den stora centrala solen.

Många av er är nyfikna på medicinsängar och hur de kan hjälpa mänskligheten att ta sig upp vid denna tid. Det är ett spännande ämne och ett ämne som många kommer att fråga. Många människor kommer att vara ovilliga att använda sina helande förmågor eftersom de har blivit lärda och betingade att frukta det som kan hjälpa dem mest.

Det är en återställning, en förbättring, en försvagning av sjukdomar och genetiska anlag i det mänskliga genomet som har förvandlats till sjukdomar. Du kan tänka på det som att ta bort ett program eller ta bort ett virus från din dator.

Människor ska upplysas av ljus, kärlek, frid och klarhet. Mänskligheten kommer att vakna till den högre nivån av ljus som redan finns inuti deras kroppar. Medicinsängarna återställer bara personens DNA. Det är allt som finns.

Alla sjukdomar, ärr och befintliga åkommor kommer att ersättas med en högre dimensionell form av hälsa, och alla ersättande höfter och leder kommer att botas och perfekta. Många av dessa faciliteter är tillgängliga för oss. De flesta galaktiska städer har dem och du hittar dem ombord på många av våra Galactic Federations fartyg. Du kan använda dem medan du sover, inte bara för att läka eller återställa utan för att optimera och omkalibrera ditt DNA.

Det finns många sätt på vilka medicinsängar är mycket fördelaktiga när de används för kvantläkningsprocesser för kropp, sinne och själ.

Med-sängar kan ställas in på olika frekvenser för att underlätta riktade läkningsmål. Till exempel kräver trauma en längre och smidigare läkningstid snarare än kort och intensiv.

Det är tänkbart att de lägre dimensionella värdena aldrig var användbara för dig i första hand. Men de introducerades i dina genetiska frekvenser och blir nu medvetna om att de måste elimineras.

Vi förstår ilskan och konflikten som du har känt. För helande ändamål, fyll den med ljus. Du kommer inte längre att bli bråkad med. Så är det inte längre.

Detta obegränsade experiment var mest till förmån för mörkret, kontrollanterna. De elimineras eftersom de inte vill bli rekonditionerade och återställda i ljuset; därför har de valt eliminering. De är inte ett problem för dig längre.

Ljuset har kommit.

Med-sängarna är magnifika konstverk och avancerad teknik. Eftersom vi är omgivna av himmelska vibrationer väljer vi att använda vår kunskap för att främja hälsa, välbefinnande, harmoni och fullständighet. För att fullborda denna enorma genetiska modifieringsansträngning, så att individer som har blivit förslavade kan befrias och bryta ut i ljuset av sin största potential inuti sin fysiska kropp.

När det är dags för dig att komma in och njuta av den föryngrande processen i en medicinsk säng. Det kommer att kännas bekant.

Vi har enorma kammare på våra ljusskepp fyllda med tusentals blinkande, ibland vibrerande lavendelskidor som verkar vara vid liv. De är lätta och mjuka på insidan, som den bekvämaste sängen du någonsin har sovit på.

Det är flera våglängder som spelar. Du kommer att känna dig helt tillfreds och fången i en balja av ljus, musik och kärlek.

Om du är en lätt krigare som har tilldelats ett specifikt uppdrag som har många ansvarsområden kan du bli tilldelad en pod med en viss färg och du kommer att vara i kontakt med din pod. Den känner igen dig. Det här är din medicinska säng. Eftersom det är energetiskt kopplat till dig, känner det till dina genetiska linjer, dina trauman, minnen, ditt syfte och i slutändan motsvarar det din plan och dina behov för att kunna utföra ditt uppdrag.

Du kanske har haft tidigare inkarnationer där avtryck kan ha satt sina spår. Medsängarna kommer att läka med ljus, vilket får hela din kropp att vibrera, och en melodi kommer att stiga och förena dina celler till en högre frekvens.

Harmoni är ditt val. Uppstigning är ditt val. Ditt DNA uppdateras framför dina ögon.

Du är en skapare med inneboende gudakrafter, som den här podden kan du leda ljus till platser som behöver det mest. Det kommer att hjälpa dig genom att visa var du behöver förändra din medvetenhet för att göra det möjligt för den delen av dig att växa och läka.

Och när du läker genom podden lär du dig hur processen fungerar och att du inte behöver en pod för att röra sig och styra energi.

Att ligga i en medicinsk pod är som att vara insvept i en filt av ljus av olika nyanser, som var och en motsvarar den vibrationsfrekvens som krävs för att reparera minnet. Det är en symfoni av musik och ljus. Det är lugnt och välbekant när du väl släpper in ljuset. Denna milda känsla av fullständighet är lugnande.

Efter ett pass på en medbädd känns din kropp lättare, ljusare och kanske till och med lite genomskinlig. Håret kan växa längre, och kan till och med bli lite högre, mer kungligt och mer komplett. Det är en otrolig sensation.

Förhållandet mellan kol och kristall kommer att ändras med varje session.

Vi uppmuntrar alla ljusarbetare som läser detta att anropa den Galaktiska Federationen genom sina avsikter och hjärtutrymme.

Be oss ta dig till våra fartyg medan du sover för en session på en medbädd. När du gör det kanske du kommer ihåg att det inte är ditt första besök.

Du var väldigt liten förra gången vi träffades för denna upplevelse 🙂

Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.
Vi är den galaktiska federationen.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadör för den galaktiska federationen

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *