Det nya Quantum Financial System (QFS) ~ 21 november 2022

Redaktörens anmärkning: Tack till Restored Republic för denna samlade information!

 • Charlie Ward, som var närvarande under president Donald Trumps tal i Mar-a-Lago, upprepar sina aktuella resultat:
 • “Innan jag gick upp på scenen pratade jag med general Flynn. Vi pratade precis om några av de saker jag sa till honom. Låt oss vänta på aktiveringen av den amerikanska sedeln. Det har inte hänt igår än, eller om det gjorde det, sa de det inte till mig, och för att USA uppenbarligen är ett stort problem.
 • “Dagarna går mot sitt slut. Under de kommande tre veckorna kommer åttiosex länder att vara under krigslagar.” Han tittade på mig som om han skulle säga: ”Hur vet du det? Han sa ingenting, absolut ingenting.”
 • QFS lanserades i rymden för ett år sedan och den har testats i över ett år. Och nu vet jag att det finns fyra plug-in-portaler i systemet. Detta har avbrutits eftersom vi är i USA med den första USTN-portalen. US Note Portal är ansluten till QFS.
 • Länderna som kommer att kopplas till USA och portalen är Kanada, Amerika och hela Sydamerika . Alla kommer att vara anslutna till USN-portalen.
 • Lokalt kommer varje sydamerikanskt land att ha sin egen valuta, men huvudportalen kommer att vara USN. Så i Colombia, Peru, Bolivia, Venezuela. Alla kommer att vara en-mot-en med USN. Men de kommer in via USN-portalen.
 • En europeisk portal kommer att skapas med Spanien, Portugal, Italien, Frankrike och Tyskland. Alla europeiska nationer, inklusive Skandinavien. Låt oss alla ansluta till den europeiska portalen.
 • En efter en och alla kommer att ha sina mynt lokalt.
 • I Storbritannien kommer det att finnas en brittisk tokenportal som gäller Storbritannien, inklusive England, Skottland, Irland och Wales. Kanske kommer det tillägg som vi får vänta och se.
 • Den fjärde porten kommer att vara Asien, Afrika och Australien. Och alla kommer att ansluta till den här portalen. Alla avdelningar, Indien, Pakistan, alla länder i Afrika, Nya Zeeland, Australien och Asien, denna del av världen, vi är alla anslutna till denna portal. Däremot kommer de att ha sin egen lokala valuta.
 • I var och en av dessa avdelningar kommer det att finnas en ädelmetallhandelsbank för att backa upp din position. Syftet med detta: de tillgångar som fanns där kommer inte bara att förfinas i analysen, utan kommer att serialiseras och nanokonstrueras så att korrupta regeringar inte kan komma in och ta det därifrån.
 • Så att i varje stat vet varje land vad var och en har och i vilken position det är. Det är därför vi för närvarande ser att Deep .
 • Detta betyder att den amerikanska dollarn och euron nu har praktiskt taget NOLL värde. De stöds på konstgjord väg i omvandlingarna så att det inte blir något kaos i världen. Men vi kommer att se förvandlingen under de kommande tre månaderna.
 • Portalerna Brick, Brasilien, Ryssland, Indien, Kina, Sydafrika aktiverades för två dagar sedan (förra torsdagen).

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *