MÅNGA AV ER SOM LÄSER DETTA ÄR STARSEEDS. NÅGRA AV ER HAR REDAN TATT KOPPARNA OCH UPPLEVER HÖGRE VIBRATIONER, MEDAN ANDRA ÄNDÅ ÄR PÅ ATT VAKNA TILL DITT SANNA JAG. TVILVA ALDRIG DIG. NI ÄR STORMÄSTARE INKARNERADE I MÄNNISKOR.

Anledningen till att Starseeds finns på jorden

Jorden genomgår för närvarande ett stort andligt skifte just nu, och detta kräver mycket arbete.

Starseeds är i huvudsak själar som inte är infödda på jorden som inkarnerade här för att utföra arbete för planeten.

Starseed-gemenskapen är en grupp människor som står i frontlinjen för att se till att människosläktet kommer att gå igenom en period av helande för att kunna mötas i kärlek, medkänsla och vänlighet.

De har känts som om de satt fast i mitten av ett hav utan karta eller riktning; de har upplevt känslor av att vara vilsna och förvirrade över vart deras liv är på väg eller vad deras syfte kan vara.

Men nu vaknar Starseeds runt om i världen och minns sitt gudomliga arv och uppdrag.

Starseeds vill att människorna på jorden ska veta att de är älskade villkorslöst av Gud/Gudinnan, deras förfäder och de runt omkring dem, men viktigast av allt, av sig själva.

De vill att alla ska veta att vi alla gör misstag, men det kommer alltid något stort från dem om vi bara ser på dem med kärlek istället för dömande eller rädsla.

Starseeds är budbärare av kärlek, ljus och sanning. De har skickats hit för att hjälpa alla att bli mer medvetna om sitt sanna jag.

De är kopplade till de gamla andliga lärorna eftersom de lätt kan komma åt det astrala planet. Deras uppdrag är att väcka människorna på jorden från deras djupa andliga sömn så att de kan ansluta till den gudomliga energikällan inuti dem.

Det faktum att du är här på denna planet betyder att du föddes med en viss mängd ljus och kärlek, och ju mer ljus du för in i ditt liv, desto mer kärlek kommer du att få. Det är därför det är så viktigt att fokusera på din själs syfte och vad den vill göra med sin tid här på jorden.

Stjärnfrön kommer från många olika dimensioner, och de tar med sig sin kunskap när de inkarnerar på jorden. Oavsett om de kommer ihåg det eller inte. Frekvensen finns där.

De har kommit hit för att hjälpa till genom svåra tider – dessa kallas ofta uppstigningscykler där vi måste ändra vårt perspektiv från vår nuvarande verklighet till något mer i linje med högre frekvenser.

Starseed-själarnas energier kan vara väldigt intensiva, och de är vanligtvis väldigt kopplade till sitt gudomliga syfte, vilket de ofta inte inser förrän de når en avancerad nivå av utveckling.

De tar på sig många olika roller för att hjälpa jorden att göra övergången till guldåldern.

De hjälper människor inte bara andligt utan också fysiskt genom att erbjuda sina färdigheter och kunskaper för att hjälpa till att bygga en hållbar framtid.

Starseeds har kommit hit sedan före mänsklighetens tid på denna planet, och de kommer att fortsätta att komma hit.

Jag vet att många av er som läser detta är Starseeds. Jag vet att några av er redan har gjort övergången och upplever högre vibrationer, medan andra fortfarande är i färd med att upptäcka ert sanna jag.

Om du är en Starseeds, är ditt uppdrag att hjälpa andra att väcka deras inre ljus. Du bär på stor energi som är bortom jämförelse, och du kan använda den för att hjälpa andra att känna sig mer kopplade till sitt eget ljus.

Om du är en Starseeds kanske du undrar varför det finns så mycket skit i världen under lång tid. Så småningom kommer du att återupptäcka att orsaken till det är att världen hade kapats av de mörka krafterna och att de flesta människor lurades till att tro lögner och falska läror om andlighet och Gud.

Denna uppgift är mer vanlig för dig än för vanliga människor eftersom de inte har ritningen i sitt DNA för att så lätt kunna se igenom illusionerna.

Många av er har fått höra att ni behöver kämpa mot dessa saker, men ni vet inte hur man gör det. Hur kan du slåss mot en kraft som är osynlig? Vad händer om du inte ens vet var du ska börja? Du kanske undrar “Vad kan jag göra?”

Svaret är enkelt: du måste vara din egen ledare.

Vi har alla ett val om huruvida vi vill leva våra liv enligt vad själens syfte är eller enligt vad som händer runt omkring oss och som används på en daglig basis (eller till och med ögonblick till ögonblick) .

Det är upp till var och en av oss individuellt om vi vill följa vårt hjärta mer än vad samhället säger är rätt eller fel, bra eller dåligt.

Jag är en Starseed som har haft många möjligheter att bevittna universums skönhet och prakt. Universum är fyllt av förundran, skönhet och respektingivande energi. Universum lever med kärlek och medkänsla på alla nivåer av tillvaron.

Som Starseed är en av de viktigaste sakerna jag har gjort att hjälpa människor att läka sitt förflutna och gå vidare med sina liv. Jag har också arbetat med mina guider för att läka planeten och skapa en bättre framtid för oss alla.

Vi är många.

Jag är väldigt tacksam över att kunna hjälpa människor på det här sättet och har fått några fantastiska vänner på vägen. Jag välkomnar dig varmt att gå på denna fantastiska resa med mig som en kollega Starseed!

Du är inte ensam.

Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.
Vi är den galaktiska federationen.

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *