Medvetande: The Awakening ~ 22 november 2022__________________________________________________________________________________________________

Av Peter B. Meyer

Medvetande

  • Många ogillar det som är bra för dem

Uppvaknandet

När människor vaknar upp och inser att meningen med livet skiljer sig från regeringens politik, t.ex. skattehöjningar, förstår man att denna politik aldrig har haft någon positiv effekt!

Var nöjd med ditt förstånd och ditt liv, glöm den korrupta regeringen eftersom den snart kommer att tas bort. Vissa säger att pengar skapar lycka, men pengar köper bara materiella saker.

Lycka och verklig rikedom kommer inifrån genom att t.ex. tillverka riktiga saker och tillhandahålla tjänster, som står i motsats till skuld. Detta behöver ingen ytterligare förklaring.

På samma sätt med riktiga guldstödda pengar; Alla, accepterar ett guldmynt som det är. Utan bakgrund eller balansräkning. Så här fungerar riktiga pengar; det stänger transaktioner, du accepterar betalning och kontot är avvecklat.

The Deep State, som skickligt har manipulerat och förslavat oss, bryr sig mindre och mindre om huruvida vi accepterar deras noggrant odlade 3D-falska verklighet med 5 sinnen, den som ger illusionen i denna världsteater.

Slavarna bryr sig mindre och mindre om det faktum att publiken i denna illusionens teater upptäcker hålen i den sönderfallande bild som en gång ansågs vara verklig.

Bakom kulisserna faller korthuset sönder. Som ett resultat ser fler och fler av oss strängarna som kopplar ihop och styr dockorna, dvs. de förment valda politikerna: de observerar hur dockspelarna styr och ställer, detta döljs inte längre i skuggorna som tidigare.

Allt som kommer till oss i rätt tid och ögonblick; är kosmisk intelligens som ansvarar för alla rörelser i det oändliga universum.

Från ett moln i vår atmosfär till rörelsen av en hel galax, är perfekt organisation, permanent ordning och harmonisering. Annars kunde inte miljarder planeter och stjärnor följa sina banor utan att kollidera med varandra.

Det är ännu inte insett eller förstått att människan är en så liten varelse, så att det inte spelar någon roll inom den gudomliga skapelsens oändlighet. Människokroppen är ett miniuniversum. Vårt ursprung är i Källan, dvs. en gudomlig fröatom. Därmed är vi människor också atomära. Men framför allt är vi själva medvetandet.

Människans medvetande ökar; som främjar gradvis och relativ rörelse i denna kvadrant av universum. Ofta säger någon att de vill förändra världen. Uppenbarligen borde den världen vara planeten Jorden. Få vet att detta är möjligt, och att det är mycket enklare än man föreställer sig.

Skillnaden är att få förstår; för att förändra världen räcker det att förändra sig själv. Andra vill dock att världen ska förändras, men anstränger sig inte för att göra det själva. Det är här som några viktiga aspekter behöver klargöras i denna tid av övergång.

Du har inte inkarnerat just nu av en slump. Det har tagit många årtusenden av förberedelser för att få vara här på jorden nu, som en del av övergången av planeten Jorden till den 5:e dimensionen med uppstigningen av en del av mänskligheten. Du vakna är här för att utföra din egen uppstigning, och snart kommer du att vara en Uppstigen Mästare, såväl som alla tidigare Uppstigna Mästare före dig.

Men du måste veta och framför allt tro på det! Du är mycket mer än du tror att du är. Medan du förr i grunden var en liten partikel av ditt eget medvetande, nu när medvetandet ökar snabbt och nya versioner av dig själv tar över din materiella kropp. Du blir ett nytt jag.

Vår externa gästförfattare Vital Frosi beskriver övergången från den gamla till den nya världen mer i detalj i exposén nedan.

MÅNGA ÄR RÄDDA FÖR DET SOM KAN HJÄLPA DEM

Älskade!

Det finns mycket aktuell information tillgänglig idag för alla som söker undervisning eller upplysning. Detta är en del av den sista processen av denna planetariska cykel, eftersom den gudomliga planen erbjuder alla möjligheter för varje själ som inkarneras på jorden.

Ingen kan någonsin hävda att han inte har fått möjligheten. Som en själsskola erbjuder vår planet samma lektioner till alla sina elever, även om det är vid olika tidpunkter.

Jag såg meningen som rubriker dagens text i ett meddelande från Aurora Ray, en stor budbärare vid denna tid av planetarisk övergång. Den här meningen inspirerar mig att dela med mig av något nu.

Vi korsar den interdimensionella bron, det finns ingen mer tid att förlora. Det gamla kretsloppet håller på att avslutas och den nya tiden gryr på andra sidan bron.

Mänskligheten på jorden kom till denna skola för att uppleva dualitet, enligt lagarna om orsak och verkan, vars medvetande, i form av en fraktal, faktiskt kändes separerad från källan, eftersom glömskans slöja gjorde det omöjligt att minnas någonting före inkarnationen av nu.

Vi har nämnt här tidigare att de flesta själar inkarnerade här redan har gått igenom hundratals inkarnationer, det vill säga i genomsnitt mellan 600 och 1 100 passager genom det materiella livet. Under denna ganska långa tid har alla kunnat uppleva, en efter en, alla möjliga och tänkbara möjligheter. Det finns inget i den här världen som du inte har upplevt någon gång under din långa promenad som människa.

Nu är det dags för förändring på den här skolan. Läroplanen kommer att ändras till en högre nivå. Alla de som har passerat kommer att stiga upp. En ny verklighet kommer. Lärandet kommer att fortsätta, men inte längre på grundval av prövningar och vedermödor och försoning, det vill säga på grundval av smärta och lidande som var fallet under denna första cykel, som nu börjar avslutas.

Många upplevelser hittills har varit mycket traumatiska. Vissa medvetna människor, även om de är redo för den nya skolan, har ännu inte återhämtat sig från dessa trauman. Som har de transpersonliga minnena fortfarande i själens bagage. Några mer uttrycksfulla minnen som skuld, ilska, rädsla, offer, skam och förbittring är fortfarande aktiva i dessa minnen.

Begränsande övertygelser kan också stå i vägen för att gå över bron nu. Många lögner som påtvingats genom århundradena har skapat falska sanningar i medvetandet. Detta beror på att vi fortfarande har det motståndskraftiga egot inom oss. Egot söker alltid ett välbekant medvetandetillstånd, dvs komfortzonen. Den motstår kraftfullt alla förändringar, även när det är till sin fördel.

Närhelst en svårighet uppstår i livet är det alltid ett meddelande från själen till medvetandet som besitter den fysiska kroppen att det behövs en lektion, en övning, en räddning eller en förändring. Det är därför själen behöver en fysisk kropp i varje reinkarnation.

Kroppen är själens bollplank och den uttrycker sig genom den. Att förstå kroppens språk hjälper till att förstå och fatta beslut om de förändringar som ska göras.

Och här kommer frasen som styr texten och idag: ‘Många hatar det som är bra för dem’. Men vad är anledningen till det? Låt oss försöka förklara huvudorsakerna.

De övertygelser som varje människa har inom sig bygger inte bara på levda erfarenheter, utan mestadels på vad som har påtvingats utifrån. Lögnerna, desinformationen och bedrägerierna som har begåtts i tusentals år har fått människan att tro på tolkningar som inte stämmer överens med verkligheten.

Mycket lite av det som har lärts ut är verkligt. Vi måste komma ihåg sedan Archons kom hit att mänskligheten kontrolleras av en grupp dominatorer.

En annan faktor som inger rädsla är trauman som fortfarande bottnar i varje persons omedvetna minnen. Dessa naturliga upplevelser som den inkarnerade själen fick gå igenom lämnade ofta en uppföljare, orsakad av smärta och lidande, när den gick igenom sådana upplevelser.

En annan orsak, också omedveten, härrör från tidigare liv, då den då inkarnerade själen blev bedragen. Förtroendet förråddes, och resultatet av det sveket resonerar fortfarande i själens rörelser.

Rädsla trycker tillbaka den och så kan man inte övervinna barriären för det nya, det okända.

Och slutligen, det här är kanske den värsta situationen som får dig att frukta just det som kan hjälpa varje inkarnerad själ: motstånd mot förändring.

Det är alltid bekvämare att stanna där man är, för den platsen är redan känd och ger ingen osäkerhet även om den är ogynnsam. Det är den berömda situationen som många människor uttrycker:

“Det är dåligt, men ändå bra”.

Men vi måste lita på! Det finns en gudomlig plan för mänskligheten. Vi har nått Mutationspunkten. Det är nödvändigt att ta detta steg framåt nu. Allt som har hänt hittills är en del av inlärningsprocessen, även om smärtan ibland var väldigt stor. Men det värsta är över. Hur många gånger har denna mening uttalats i detta meddelande!

Lita på planen! Ännu en uppmuntrande fras!

ingen kommer att gå igenom det han inte behöver gå igenom!

Rädslan för att överskrida gränserna för vad som har varit och vad som komma skall måste övervinnas. Dessa är de sista testerna som avgör om man är kvalificerad eller inte, för att göra din uppstigning.

Det är tyvärr väldigt sorgligt att se det stora antalet inkarnationer som är tveksamma till att ta vara på de sista chanserna till förändring.

Är många rädda för det som är bra för dem?

Det är synd, för tiden rinner ut! De kan förlora det som är viktigast för själen i upplevelsen i den här skolan: dvs. den verkliga möjligheten till uppstigning.

Lite mer ansträngning, tillit och mod är tillräckligt för att göra förändringen i var och en av er till verklighet, i denna sista stund av övergången.

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!

Namaste!

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.

Det här är enormt! Ny guldålder!
Den mörkaste natten är strax före gryningen! – 2022

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *