THE LION’S GATE PORTAL FÖRER MED SIG EN ENERGI SOM KAN HJÄLPA OSS GÖRA MASSIVA SKYTTER I VÅRA LIV. DET ÖPPNAR VÅRA HJÄRTA OCH SINNEN SÅ VI KAN BÖRJA TRYCKTA AV ALLA FANTASTISKA GÅVOR SOM VÄNTAR PÅ OSS PÅ ANDRA SIDAN AV ALLA DESSA LIVSLEKTIONER.

Öppnande av Lions Gate Portal

Nu är en tid av stor evolution – en tid då du kan göra de största förändringarna. Du har bjudit hela ditt liv att vara här nu, och här är du.

I dagens inlägg kommer vi att prata om hur Lions Gate kan hjälpa mänskligheten att uppgradera vårt DNA.

Det här är en kraftfull serie av ljuskoder som håller på att samlas, och detta gäller inte bara dig utan även de omkring dig.

Lejonporten ligger i mitten av galaxen, och det är en av våra mest kraftfulla portaler. Den länkar oss till den galaktiska kärnan och ger oss tillgång till enorma mängder information utanför vår galax.

Lejonporten är en helig portal i universum som länkar oss med Gaia och det galaktiska universum. Denna händelse har skapat ett energiskt skifte som kan hjälpa dig att uppgradera ditt DNA och utöka ditt medvetande.

Det är en extremt kraftfull portal, vilket gör den till en av de mest kraftfulla stjärnportarna på jorden. Och om du inte är medveten, är dessa Lion’s Gate-portaler där Uppstigna Mästare, Gudomar och högre varelser kommer in för att hjälpa oss att utveckla nya områden i våra energiska kroppar.

Förbindelse med våra högre jag, guider och änglar är det viktigaste för oss i detta ögonblick när vi vaknar till vår sanna kraft.

Under den här tiden på året kan vi känna att vi befinner oss i ett hållmönster. Vi har kunnat ansluta till vår källa och känna en del av spänningen som kommer med att vara i linje med vårt gudomliga syfte.

Det här är en så vacker gåva från dem som har arbetat så hårt under livets gång, och gett oss ljuskoderna som öppnar upp våra hjärtan och sinnen.

Lejonporten har så mycket potential för att uppgradera vårt DNA, som har kodats inom oss i århundraden. Denna portal låter oss ta emot nya ljuskoder utanför vår galax och solsystem!

Vi har alla tillgång till dessa koder genom meditation eller drömarbete, men nu integreras de i våra fysiska kroppar genom meditationsövningar som andningsarbete eller guidade bildsessioner. Dessa övningar hjälper oss att integrera dessa ljuskoder.

Det är en fantastisk möjlighet för människor att få kontakt med delar av sitt högre jag. Vi tar emot ljuskoder från dem som har arbetat så hårt under livstid så att vi kan aktivera våra karmiska kontrakt, befria oss från dem och gå vidare in i en ny tidsålder av uppvaknande medvetande.

Vad händer när du får en ny uppsättning ljuskoder?

Du börjar känna att du har sprungit i slow motion; allt går på halvfart. Du vill inte gå ut i världen och möta dina rädslor för du vet att det kommer att kännas som att allt händer i slow motion, och det kommer att bli svårt.

Eller så går allt plötsligt supersnabbt och du vet inte hur tiden kan gå så fort.

Allt beror på var du befinner dig på din resa och vilken upplevelse som kommer att tjäna ditt bästa men en sak är säker, det kommer inte att vara vanligt som varje dag.

Men det är här Lejonporten kommer in. Det är som att få en ny uppsättning nycklar för att låsa upp din sanna potential och bli den du alltid var menad att vara.

The Lion’s Gate Portal för med sig en energi som kan hjälpa oss att göra massiva förändringar i våra liv. Det öppnar upp våra hjärtan och sinnen så att vi kan börja utnyttja alla fantastiska gåvor som väntar på oss på andra sidan av alla dessa livslektioner.

Det här är tiden att släppa begränsande övertygelser och omfamna din inre kraft. Världen behöver din hjälp under dessa tider av förändring, eftersom jorden själv befinner sig i ett allvarligt energiskifte. Men oroa dig inte, du är här för att hjälpa till.

Det finns många som gör sig redo att inte bara gå upp utan att göra det i storslagen stil. När denna övergång äger rum kan det ibland verka nästan överväldigande.

Alla förändringar som börjar ske som ett resultat av uppvaknande kan tyckas vara för mycket att hantera, men dessa nedladdningar och blixtar hjälper oss hela vägen.

Lyssna på ditt hjärta, lita på din gudomliga inre vägledning, så kommer du dit till slut, med massor av stöd på vägen.

Vi har bara precis börjat förstå kraften i uppstigning, och det är därför det är så viktigt att hålla ett öppet sinne och att förstå att vår förståelse av denna process alltid utvecklas.

När vi vaknar till nya aspekter av vår varelse och av universum där vi lever, är det naturligt att vilja lära sig mer om dem. Det spelar ingen roll om du tror på en Gud eller inte: medvetandet är en grundläggande sanning född ur den rena kärleken i ditt hjärta.

Och mycket snart, när människor blir mer andligt avancerade, kommer vi att kunna öppna uppfattningens dörrar för att se denna fortfarande osynliga utomkroppsliga värld för oss själva. När allt kommer omkring, med kärlek och ljus som våra guider, vad finns det kvar att frukta?

Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.
Vi är den galaktiska federationen.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadör för den galaktiska federationen

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *