QFS, GCR, MedBed Intel ~ Lita på planen!

Medeea Greere, en oberoende utgivare, finns nu på Telegram på https://t.me/AMGNEWS2022 och finns endast på läsarstöd när vi publicerar Sanning, frihet och kärlek för allmänhetens medvetenhet. Tack för ditt stöd!

Översättning från tyska till engelska med Deepl:

President Trump. Tidigare president Trump. Nuvarande president Trump. Vad händer nu. Han sa för några dagar sedan att de kommande 7 dagarna kommer att minnas. Två dagar tidigare bekräftade Elon Musk att kvantinternet skulle vara tillgängligt i slutet av december. Föreskriften för det skulle också finnas tillgänglig vid den tidpunkten.

Aktiveringen av kvantinternet kommer att innebära att även det kvantekonomiska systemet kommer att användas. Enligt Musk ska detta ske i mitten av december. De tre … (kunde ned raushören, vad han menar med det. Runt 50-53 kr rom) och de gigantiska Pharma-laboratorierna kommer att starta Black Swan Event, med vilket allt annat kommer att börja.

Inte bara omvärderingen av globala valutor såväl som fördelningen av rikedomar och avslöjandet av 6000 botemedel utan även säkrandet (återställandet) av friheten kommer att följa med. Dessa händelser kommer att förändra världen för alltid. Vi talar om den nuvarande perioden fram till slutet av december.

Jordbävningarna runt Yang Lake och översvämningarna sker från bakgrunden för att förstöra det djupa tillståndet och deras underjordiska strukturer. Dessa tillhörde CIA. Jag vet inte om [kunde inte få ut namnet] pratar om det. Men i sådana fall verkar han vara den första anlöpshamnen. Så jag tänker inte gå för långt med sådana uttalanden. Ändå fångade det min uppmärksamhet.

Det som händer just nu är varken ett krig mot Ryssland eller direkt mot Kina. Vad vi ser, är att de vita hattarna över hela världen mot reptiliodfamiljen Rothschild i slagsmålen. De kämpar också mot sina medhjälpare.

De betalar dem med värdelösa pengar. Det är därför de (the Rothschilds) blir galna när det nya systemet byggs. Innan vi kommer tillbaka till det vill jag dela med mig av något. Mike Adams gjorde en intervju med Christine Messy. Vilket absolut rekommenderas. Var och en av er borde lyssna på den. Rekommenderas också är doktor David Martin.

https://20443iiznzby5z6ktalw028za7.hop.clickbank.net/?tid=AMG2211QFS1

Vad mer kan tilläggas: HIV-viruset har aldrig isolerats. HPV har heller aldrig isolerats. Även om dess existens aldrig har bevisats, vacciner ges mot dessa virus (han talade fel. Istället för vaccin sa han virus). Polio orsakas av tungmetaller. De sprayades för stöd.

Läkemedelsindustrin omvandlade detta till ett virus så att de kunde sälja ett vaccin för det. Det är en mörk verksamhet. Omicron-varianten är mycket smittsam endast via dina radioapparater eller din TV.

Den irakiska regeringen var tänkt att avslöja sina internationella räntor i måndags. IMF krävde att de inte gjorde det. Nu släppte den irakiska regeringen detta i går. Den internationella kursen för den nya dinaren är $11,90. Jag vet inte vad de kommer att vara för vart och ett av era länder. Men vi förväntar oss att se dem på Forex i morse. Förmodligen på söndag.

Det intressanta med den nya dinaren är att den kallas den gyllene dinaren. Eftersom det är guldbakat. Den kuwaitiska regeringen delar denna valuta. Vad är anmärkningsvärt İst. Å ena sidan kommer detta att ge stabilitet till Mellanvästern. För det andra har İrak betalat tillbaka Kuwait för Saddam Husseins invasion.

ÄVEN: QFS: DET NYA FINANSIELLA SYSTEMET – Kliv ut ur matrisen och in i guldåldern!

Men inte med den värdelösa dinaren (åtog de sig denna återbetalning). De betalade med den nya guldstödda valutan. Således är båda länderna redo att förlåta varandra och att lägga det förflutna åt sidan. Det bör nämnas här att Iran står bakom denna försoning.

De av er som följde valutan såväl som valutakorgen känner till den globala omvärderingen av valutorna – inte Rothschilds skitsnack med Great Reset – İrak måste vara det första landet. Alla andra skulle följa efter.

https://20443iiznzby5z6ktalw028za7.hop.clickbank.net/?tid=AMG2211QSF3

Landskursen i İrak är 4,81 dollar. Utanför är det 11,8 dollar. Det kan vara högre i vissa andra länder. Om du vill växla din dinar inom USA är jag säker på att du kommer att få den nya valutan i gengäld. USN-anteckningen. Inte FED-anteckningen. Många bra förändringar finns tillgängliga. Men det

Det finns nyheter om medsängar. Dessa kommer från MI Tacka henne för det. Hon har kopplingar till militären. Jag kommer att läsa dig hennes information, för vilken jag tackar henne. (Hon skriver): Jag vill dela med mig av lite information från det senaste webbseminariet om användning och frisättning av medicinsängar. Jag har källorna inom militären såväl som inom vänner och bekanta representerade inom den medicinska industrin.

Det finns ingen gas eller drog som används för att somna för medbäddsbehandlingar. De är 100 procent naturliga. Melatoninet i en persons kropp höjs till en så hög nivå att naturlig sömn sätter in. Det kommer inte att finnas någon lugnande/bedövande användning. Detta beror på att melatonin förekommer naturligt (i kroppen). Ingen kommer att missgynnas i behandlingen. Vaccinerad eller ovaccinerad. Alla behandlas lika utan att bli dömda.

Personer med posttraumatisk stressyndrom eller annan psykisk ångest bedöms inte heller. Personer med allvarliga sjukdomar är självklart att föredra. Sofistikerad teknik arbetar på cellulär DNA-nivå för att samla in och återställa allt. Det är en kort återhämtningstid mellan ingreppet och återhämtningen.

De flesta av fördelarna (med sängar) kommer att användas för att förbereda människor för de psykologiska förändringar de kommer att uppleva. Det blir ingen postoperativ återhämtning. Vi har också hört att det är något alla kan ha nytta av att vända åldrandeprocessen. Jag fick inte veta om några försöksbegränsningar med denna procedur, på grund av hjärndysfunktion. Detta bekräftades för mig igen dagen innan.

kinte att det inte finns några svårigheter inte kan förväntas. Det är de verkligen.

TRENDING:

Det finns nyheter om medsängar. Dessa kommer från MI Tacka henne för det. Hon har kopplingar till militären. Jag kommer att läsa dig hennes information, för vilken jag tackar henne. (Hon skriver): Jag vill dela med mig av lite information från det senaste webbseminariet om användning och frisättning av medicinsängar. Jag har källorna inom militären såväl som inom vänner och bekanta representerade inom den medicinska industrin.

Medeea Greere, en oberoende utgivare, finns nu på Telegram på https://t.me/AMGNEWS2022 och finns endast på läsarstöd när vi publicerar Sanning, frihet och kärlek för allmänhetens medvetenhet. Tack för ditt stöd!

Översättning från tyska till engelska med Deepl:

President Trump. Tidigare president Trump. Nuvarande president Trump. Vad händer nu. Han sa för några dagar sedan att de kommande 7 dagarna kommer att minnas. Två dagar tidigare bekräftade Elon Musk att kvantinternet skulle vara tillgängligt i slutet av december. Föreskriften för det skulle också finnas tillgänglig vid den tidpunkten.

Aktiveringen av kvantinternet kommer att innebära att även det kvantekonomiska systemet kommer att användas. Enligt Musk ska detta ske i mitten av december. De tre … (kunde ned raushören, vad han menar med det. Runt 50-53 kr rom) och de gigantiska Pharma-laboratorierna kommer att starta Black Swan Event, med vilket allt annat kommer att börja.

Inte bara omvärderingen av globala valutor såväl som fördelningen av rikedomar och avslöjandet av 6000 botemedel utan även säkrandet (återställandet) av friheten kommer att följa med. Dessa händelser kommer att förändra världen för alltid. Vi talar om den nuvarande perioden fram till slutet av december.

Jordbävningarna runt Yang Lake och översvämningarna sker från bakgrunden för att förstöra det djupa tillståndet och deras underjordiska strukturer. Dessa tillhörde CIA. Jag vet inte om [kunde inte få ut namnet] pratar om det. Men i sådana fall verkar han vara den första anlöpshamnen. Så jag tänker inte gå för långt med sådana uttalanden. Ändå fångade det min uppmärksamhet.

Det som händer just nu är varken ett krig mot Ryssland eller direkt mot Kina. Vad vi ser, är att de vita hattarna över hela världen mot reptiliodfamiljen Rothschild i slagsmålen. De kämpar också mot sina medhjälpare.

De betalar dem med värdelösa pengar. Det är därför de (the Rothschilds) blir galna när det nya systemet byggs. Innan vi kommer tillbaka till det vill jag dela med mig av något. Mike Adams gjorde en intervju med Christine Messy. Vilket absolut rekommenderas. Var och en av er borde lyssna på den. Rekommenderas också är doktor David Martin.

Vad mer kan tilläggas: HIV-viruset har aldrig isolerats. HPV har heller aldrig isolerats. Även om dess existens aldrig har bevisats, vacciner ges mot dessa virus (han talade fel. Istället för vaccin sa han virus). Polio orsakas av tungmetaller. De sprayades för stöd.

Läkemedelsindustrin omvandlade detta till ett virus så att de kunde sälja ett vaccin för det. Det är en mörk verksamhet. Omicron-varianten är mycket smittsam endast via dina radioapparater eller din TV.

Den irakiska regeringen var tänkt att avslöja sina internationella räntor i måndags. IMF krävde att de inte gjorde det. Nu släppte den irakiska regeringen detta i går. Den internationella kursen för den nya dinaren är $11,90. Jag vet inte vad de kommer att vara för vart och ett av era länder. Men vi förväntar oss att se dem på Forex i morse. Förmodligen på söndag.

Det intressanta med den nya dinaren är att den kallas den gyllene dinaren. Eftersom det är guldbakat. Den kuwaitiska regeringen delar denna valuta. Vad är anmärkningsvärt İst. Å ena sidan kommer detta att ge stabilitet till Mellanvästern. För det andra har İrak betalat tillbaka Kuwait för Saddam Husseins invasion.

ÄVEN: QFS: DET NYA FINANSIELLA SYSTEMET – Kliv ut ur matrisen och in i guldåldern!

Men inte med den värdelösa dinaren (åtog de sig denna återbetalning). De betalade med den nya guldstödda valutan. Således är båda länderna redo att förlåta varandra och att lägga det förflutna åt sidan. Det bör nämnas här att Iran står bakom denna försoning.

De av er som följde valutan såväl som valutakorgen känner till den globala omvärderingen av valutorna – inte Rothschilds skitsnack med Great Reset – İrak måste vara det första landet. Alla andra skulle följa efter.

Landskursen i İrak är 4,81 dollar. Utanför är det 11,8 dollar. Det kan vara högre i vissa andra länder. Om du vill växla din dinar inom USA är jag säker på att du kommer att få den nya valutan i gengäld. USN-anteckningen. Inte FED-anteckningen. Många bra förändringar finns tillgängliga. Men det betyder inte att det inte finns några svårigheter inte kan förväntas. Det är de verkligen.

TRENDING:

Det finns nyheter om medsängar. Dessa kommer från MI Tacka henne för det. Hon har kopplingar till militären. Jag kommer att läsa dig hennes information, för vilken jag tackar henne. (Hon skriver): Jag vill dela med mig av lite information från det senaste webbseminariet om användning och frisättning av medicinsängar. Jag har källorna inom militären såväl som inom vänner och bekanta representerade inom den medicinska industrin.

Det finns ingen gas eller drog som används för att somna för medbäddsbehandlingar. De är 100 procent naturliga. Melatoninet i en persons kropp höjs till en så hög nivå att naturlig sömn sätter in. Det kommer inte att finnas någon lugnande/bedövande användning. Detta beror på att melatonin förekommer naturligt (i kroppen). Ingen kommer att missgynnas i behandlingen. Vaccinerad eller ovaccinerad. Alla behandlas lika utan att bli dömda.

Personer med posttraumatisk stressyndrom eller annan psykisk ångest bedöms inte heller. Personer med allvarliga sjukdomar är självklart att föredra. Sofistikerad teknik arbetar på cellulär DNA-nivå för att samla in och återställa allt. Det är en kort återhämtningstid mellan ingreppet och återhämtningen.

De flesta av fördelarna (med sängar) kommer att användas för att förbereda människor för de psykologiska förändringar de kommer att uppleva. Det blir ingen postoperativ återhämtning. Vi har också hört att det är något alla kan ha nytta av att vända åldrandeprocessen. Jag fick inte veta om några försöksbegränsningar med denna procedur, på grund av hjärndysfunktion. Detta bekräftades för mig igen dagen innan.

https://8821d6s1g7ithn33s82rpfnneq.hop.clickbank.net/?tid=AMG2211QSF4

Det mesta av informationen från denna uppsats är verklig. Dessa tekniker behövs för att kunna gå över till 5D. Innan åldern kan vändas måste skador på hjärnan repareras.

Det finns frågor om det hemliga utforskningsprogrammet för rymd, som vid det här laget inte längre är en hemlighet. Med detta menas rymdkraften. Frågan är: eftersom de redan har gjort detta, hur kommer det att göras upprepade gånger? Jag är säker på att detta redan har tittats på.

Det finns också en fråga om huruvida supersoldaterna, hybrider av mänskligt och främmande DNA, också kan göra vändningen från åldrandet. Eftersom de inte vet hur utomjordingarnas DNA reagerar på det. Dessa saker måste fortfarande undersökas. Men de flesta av oss påverkas inte av det.

De nya pengarna trycktes på obligationer i motsats till de valutor vi använder just nu.

Kabalens fall: ‘Arrestationer och avrättningar’. “Vi har allt” ~Q!

Världens ände som vi känner den – Kabalens fall: ‘Arrestationer och avrättningar’. “Vi har allt” ~Q!

INTE LÄNGE EN “KONSPIRATIETEORI” – Bara fakta och SANNING!

Jag vet att det här inlägget kan få mig i problem, med tanke på kraften i de enheter som jag skriver om, men det är viktigt för mig att dela detta ändå. Jag har länge haft problem med dem, som kulminerade med deras övervakning av mig i mitt privatliv och försök att censurera mina skrifter på olika plattformar. Om de befinner sig i villfarelsen att jag ska hålla käften på grund av deras hot och trakasserier, har de tänkt helt fel.

Läs hela artikeln HÄR : https://amg-news.com/the-end-of-the-world-as-we-knowit-the-fall-of-the-cabal-arrests-and-executions- vi-har-allt-q-video/

Också: GITMO: Vilka presidenter åker? Deep State, Treason, Military Tribunals, officiella dokument, lista över åtal – https://amg-news.com/gitmo-which-presidents-are-going-deep-state-treason-military-tribunals-official-documents-list -av åtal/ 

Friskrivningsklausul: De åsikter som uttrycks i den här artikeln kanske inte representerar de officiella åsikterna från Medeea Greere eller American Media Group. Berättelser som sparats under Opinion innehåller information från olika källor som kan vara både verifierade och overifierade. Medeea Greere och American Media Group gör inga anspråk på giltigheten av informationen som uttrycks i åsiktsavsnittet, men vi uppmuntrar läsaren att göra ytterligare forskning på egen hand och vi hoppas att du kommer att dela dina resultat med oss. Uppdraget för sanningen kräver en kollektiv ansträngning.

Upphovsrättsintrång: Digital Millennium Copyright Act från 1998 (“DMCA”)

15 november 2022 © USA och EU med ensamrätt. Tillstånd att använda denna artikel i sin helhet ges under förutsättning att den är länkad till dess källa hos American Media Group.

Medeea Greere, en oberoende utgivare, finns nu på Telegram på https://t.me/AMGNEWS2022 och finns endast på läsarstöd när vi publicerar Sanning, frihet och kärlek för allmänhetens medvetenhet. Tack för ditt stöd!

Gå med i vår Telegramkanal

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *