Energiuppdatering

Energierna i december 2022; Självbelysning ~ 1 december 2022

Älskade,

Vi är på väg att kliva in i nästa, och sista månaden, av detta sjätte universella år. Ett år som tydligare har visat oss tidens hastighet, när vi fortsätter att gå in i vårt nya dimensionella rum. Vår tidskänsla, som vi kände den, har totalt förändrats, och den är nu baserad på intensiteten i det ögonblick vi upplever, för när vi går från linjäritet till samtidighet upplever vi inte längre tiden på samma fasta sätt.

Ju mer vi utvecklas, desto mer inser vi att slut, början och vår känsla av tid och rum är illusioner som nu försvinner, när vi återupptäcker vår autentiska natur. För en del av oss har det att uppleva verkligheten samtidigt blivit en konstant, och endast vår inre vägledning hjälper oss att navigera genom en ny verklighet.

Den här sista månaden kommer att bli en månad för oss att återställa, föryngra, ge näring åt oss själva, och framför allt en månad för oss att bo i vår själs upplysta väsen, återknyta kontakten med vårt Gud Jag, när världen fortsätter att skapa distraktioner för oss att vara bortkopplade från det som verkligen är viktigt. December representerar, i vårt mänskliga perspektiv, ett slut, och det gör också talet som skildrar dess väsen, en 9 universell månad som bekräftar slutet på en cykel. En cykel som började med att vi vaknade upp till vilka vi verkligen är, helade allt som var splittrat och började förena polariteter för att återfå enhetsmedvetandet.

Som jag alltid säger, vi slutar/börjar för alltid på nytt inom denna eviga kosmiska spiral. För vi tar aldrig slut, tvärtom, vi har precis börjat upptäcka de många världar som finns inom skapelsen och dess oändliga visdom.

Nummer 9, symboliserar fasen där många befinner sig vid denna tidpunkt, ett stadium för oss att vara kloka, röra oss inåt och fokusera på vårt inre Ljus – Sanningen – att vandra bland skuggorna tills vi når den nya stranden, med endast vårt inre orakel att navigera genom vår nuvarande verklighet. I sanning behöver vi inget mer än att urskilja vilken väg som är i linje med vårt Gud Jag, och vilken som inte längre tjänar. Och även om vägen till ensamhet inte alltid är lätt, är det viktigt att lyssna på vår inre gudomliga vägledning, innan vi föder denna nya verklighet, i vilken vi redan har en högre aspekt av oss som bor i den.

Det här är en månad för oss att fokusera på tacksamhet, kärlek och medkänsla, eftersom det är mycket viktigt att föra in mer belysning, högre förståelse och framför allt neutralitet i det vi bevittnar, och som vi inte kan förändra, men vi kan slå in inom gudomlig kärlek.

Som uppstigande själar hjälper vi först genom att vara de vi är, genom att avslöja vår personliga sanning och genom att stå fast i vår makt, så ingenting kan distrahera oss från vårt personliga uppdrag. Som healers, trots allt, är vi alla här för att hjälpa planeten att läka under eoner av massiv förstörelse, det är vår huvuduppgift att rensa jorden, så mycket vi kan, hjälpa till att återställa dess renhet, komma ihåg att vi är ett med den. Detta är något som vi bara kan göra om vi förblir i ett neutralt och kärleksfullt utrymme.

Det är också en månad för oss att fokusera på balans, röra oss inåt, där vi kan hitta om det finns någon felställning, och genom medveten skanning ta bort allt som inte är i perfekt jämvikt.

Vi är på väg in i en åttonde universell månad, eftersom januari 2023 kommer att vara en månad efter denna nio, där vi efter avslutade cykler går över för att stabilisera dem, för åtta representerar inte bara det oändliga, utan den perfekta balansen inom Allt i skapelsen .

Guider inbjuder oss att se båda månaderna, december och januari, inte som separata, utan som en del av samma process, när slut och början möts i ett tidlöst rum, i ett tomrum, där allt händer på en gång och håller på att vävas.

Det är här vi är för tillfället, och guider erbjuder oss ett verktyg för att visualisera, ett åttakantigt stjärnmönster, för oss att informera våra sinnen om förändringen som äger rum, anpassa oss till den, vara flexibla och snarare än att vara motståndskraftiga. , anamma denna övergång.

När vi visualiserar det, målar det eller arbetar med det på det sätt som är bäst för oss, programmerar vi våra sinnen för att integrera positiv förändring, genom att överlämna till den och omfamna alla välsignelser som denna förändring medför för alla som är villiga. att flytta från det gamla och dess komfortzon, och börja skapa på nytt.

Astrologiska händelser

Som föregående år, för allt är cykliskt, trots allt börjar vi december med Neptune, the Dreamer, the Intuitive Planet, direkt. Neptunus kan vara utmanande, eftersom det inbjuder oss att gå djupare in i de aspekter av oss och känslor som vi inte vill besöka. Men när vi väl integrerar våra skuggor och övervinner alla rädslor, kan vi återuppstå genom att vara starkare och klokare, med en ny känsla av riktning och anslutning till vår inre vägledning som vi inte hade tidigare, på grund av vår rädsla för att besöka aspekter av oss som fortfarande har ont.

Det här är den första gåvan som december erbjuder oss, möjligheten att navigera genom våra inre vatten, ta med allt som finns i dess djup, så att vi kan läka det och gå framåt. Den här första veckan kommer också att vara till stor hjälp för dem som behöver se verkligheten som den är, att ta bort falska självskapade eller implanterade mentala konstruktioner, som hindrar oss både att se vilka vi är och våra unika förmågor.

Som ni vet många gånger förnekar vi helt enkelt att se vad som ÄR och fokuserar på de många mänskliga vanföreställningarna som grumlar vår förståelse av vad som redan sker i vår mänskliga erfarenhet. Neptunus kommer att hjälpa oss att föra båda världarna i syntes, att förstå att båda är jämlika och som kan samexistera om vi önskar att omfamna båda sidor av vem vi är, inte bara den gudomliga utan också den vardagliga.

Några dagar senare, den 6 december, har vi Merkurius i Stenbocken. Stenbockens säsong börjar, eftersom vi gradvis kommer att ha massor av planeter som flyttar in i detta tecken, såväl som solen och solståndet, och med det en påminnelse om vikten av både självbelysning, för Stenbocken är den som lyser upp det mänskliga jaget , genom den nödvändiga inre alkemin, hjälpa oss att inse vad vi behöver för att transformera inom och utanför.

Mercury in Capricorn kommer att hjälpa oss att fokusera på det praktiska, att sänka våra idéer och nya projekt till den påtagliga världen, där vi kan expandera och njuta av dem. Det är viktigt att vi börjar lägga märke till hur alla planeterna, makrot, representerar det som sker i micr0 – en fullständig förskjutning från det eteriska till det fysiska, vilket för in allt i materien, där det kan transformeras, helas och expanderat. De styr oss inte, för vi alla tillsammans dras och rör oss i samma evolutionära riktning, inom denna oändliga spiral.

Nästa dag har vi fullmåne vid 16 grader Tvilling. Tvillingarna handlar om syntes, om vi inte arbetar med processen för själssammanslagning, så kan det inte finnas korrekt kommunikation mellan både vår mänskliga och Guds Jag. Det här är en tid av självintegrering, återanslutning och belysning om vi fokuserar på oss själva och det som behöver förenas i vår livserfarenhet, snarare än på denna tids 3D-distraktioner.

Under denna fullmåne kommer vi att få ytterligare en möjlighet för oss att rensa vår mentala kropp, kommunicera med oss själva på ett hälsosamt sätt, så att vi kan ta emot nya idéer och framför allt klarhet, vilket uppnås genom att ta bort alla negativa program, börja bygga en starkare kommunikativ bro med oss själva.

Detta är också en underbar tid för att resa. Kom ihåg att resor inte bara behöver vara fysiska, som guider alltid påpekar, för de som arbetar med subtila energier och andra världar vet att kommunikation kan ske i många dimensioner och aktualitet, inte bara på ett mer påtagligt sätt .

Den 9 december flyttar även Venus in i Stenbocken, tillsammans med Chiron direkt. Venus i Stenbocken kommer att hjälpa oss att arbeta med självkärlek, som det enda sättet att skapa mer skönhet utanför oss själva, genom våra egna förmågor, samt att odla balanserade och kärleksfulla relationer. Det är en tid för oss att förbinda oss, som Stenbocken påminner oss, att förbinda oss att älska och respektera oss själva, vår gudomliga gnista, och att gräva i vilka vi är, snarare än att fokusera oss på det yttre hela tiden, för när vi gör det , vi förlorar oss själva. En tid att urskilja vad som ger oss mer kärlek, skönhet och frid och hur vi kan börja föra in mer kärlek till världen, genom våra egna skapelser.

Nästa viktiga och ofta betraktade mindre händelse är 12/12-portalen. Kärnan i denna portal går längre än bara siffrorna 12 eller 3 reducerade, eller om vi helt reducerade dem alla, 6. Det finns alltid en ytterligare essens, som vi, ur vårt mänskliga perspektiv, inte helt kan inse, det är därför det är så viktigt att vara öppen och att få kontakt med vårt guideteam, så att vi verkligen kan urskilja vad dessa energier och portaler handlar om, inte bara universellt, utan personligen för oss.

Den här dörröppningen kommer att bli väldigt unik i år, speciellt med decembers energier, som hjälper oss att röra oss inåt, så att vi kan föreställa oss, från ett mer upplyst perspektiv, vad som sker inom oss själva, så att vi kan skapa från ett utrymme av kärlek, snarare än rädsla, impulsivitet eller förvirring, vad kommer att bli nästa cykel för oss.

Portalfrekvenserna 12/12 som vi kommer att ta emot i år kommer också att tjäna dem som är beredda att påbörja det inre arbetet med aktivering av ljuskroppen. Det finns många som redan är inne i denna process, och den här portalen kommer att sjunka ner de rätta energierna för oss att läka och uppgradera vår ljuskropp som om vi inte börjar med att återställa den fullständigt och bygga alla våra kroppsportaler, vi kunde inte återansluta med vår själ, monad och Gud Jag.

Den 20 december har vi Jupiter på väg in i Väduren. Jupiter i Väduren kommer att ge oss en boost av energi, så vi kan använda denna livskraft för att avsluta kapitel, gå framåt och återställa vår energiska kropp, på alla nivåer, börjar lossna från det förflutna, och som jag alltid säger, det förflutna är vad som helst för det föregående ögonblicket, så vi kan skapa en nästa fri från vanföreställningar, mänskliga fasthållanden och begränsningar.

Denna häftiga energi kommer också att hjälpa dem som går in på en tjänsteväg, som börjar med att vara modiga och dela med sig av vem de är, eftersom det är avgörande att vi har förtroendet, inte bara för oss själva, utan på vägledningen vi ta emot och som ska delas, och sätta oss själva där ute, i tillit till att allt vi gör styrs av en Högre Intelligens som vill uttrycka sig genom oss.

Det är en tid att vara motiverad, gå mot det vi vill bygga, skapa nya broar till den framtida aktualitet vi vill navigera, snarare än till de gamla, som upprepar samma gamla situationer. Jupiter i Väduren hjälper oss att inse var vi är och ger oss den personliga styrkan, vitaliteten och självförtroendet att gå efter våra själsönskningar och mål, möta varje hinder med tro och tillit till att det vi vägleds att göra är menat att vara

Den 21 december kommer solen in i Stenbockens tecken och firar vinter/sommarsolståndet, beroende på var du bor. Solen representerar vårt Högre Jag, vår Essens, så när solen skiner sitt ljus till ett zodiakens tecken och därmed in i en specifik aspekt av oss själva, betyder det att vi är inbjudna att utvecklas och arbeta på denna konkreta sida av oss själva.

Med solen i Stenbocken är vi kallade att ge näring åt den aspekt av oss som förverkligar saker och ting, gör dem påtagliga, och uppmärksammar inte bara den eteriska delen av oss utan också den aspekt av oss som behöver vårdas – i material – eftersom de försörjer oss själva. När allt kommer omkring är den nya frekvensen vi håller för att vara förankrad i vårt täta rike. Stenbocken ger oss också jämvikt, så vi faller inte i illusionernas fälla och förhalar födelsen av våra nya skapelser.

Den 23 december har vi tre viktiga händelser för oss att anpassa oss till, först en nymåne vid 1 grad Stenbocken, Chiron direkt, och slutligen, Jupiters halvkvadrat Uranus. Detta är toppen av Stenbockens säsong, som är mycket bra för oss att föra belysning till vårt mänskliga jag, genom att vara jordad och genom att återknyta kontakt med vem vi verkligen är.

Nymånen i Stenbocken, den andra månen som faller vid 1 grad, och inte den sista, ger oss glädje och en mycket fridfull och fräsch energi. Men det ger också helande, eftersom Chiron också är väl insatt i det, i ett mer energiskt perspektiv. Det ger oss möjligheten att arbeta med nedstigande ljus, helande energi, in i våra kroppar, vilket är vad Stenbocken lär oss. Det är just genom denna ljussänkning som vi kan läka, bygga ljuskroppen, och med den vår koppling till de upplysta aspekterna och dimensionerna, där vi bor, återställa våra kroppsportaler för att få den vägledning som vi så önskar att få.

Ett ljus som vi inte kommer att kunna förankra helt, om det finns några problem i våra kroppar, såsom mitokondriella, etc, som hindrar denna integration, och det med Stenbocken är ett mycket bra ögonblick för oss att skanna våra kroppar och inse om vi behöver arbeta på ytterligare läkning för att återställa våra kroppsceller eller någon annan del av vår kropp som behöver vår vård och stöd.

Vi har också Chiron direkt samma dag, den 23 december, som erbjuder oss dess helande frekvens för oss att rikta den mot de aspekter av oss själva som behöver rensa, expandera och föryngras. Det är viktigt att göra själshämtning, rensa aktualitet och energisk återhämtning, varje gång vi flyttar tidslinjer, oavsett om det är nyår eller någon annan tid som vår själ har planerat att vi ska gå in i en ny cykel, eftersom det är av yttersta vikt. betydelse för att kunna skifta, att vi inte bär med oss tidigare energi, sår, smärtor eller några andra rester från det gamla.

Slutligen, på samma dag, har vi Jupiter halvkvadrat Uranus. Det är då vi förankrar det föregående skiftet, helandet som vi har skapat, eller expansionen som vi försöker förverkliga. Det är en ny riktning, ett nytt sätt att se oss själva och det som omger oss om vi först har rensat våra mentala kroppar från alla falska premisser som hindrade oss att se med klarhet. En tid för oss att skapa nya möjligheter, från den nya medvetenheten som vi nu har, expanderande utan begränsningar eller de tidigare inre begränsningarna.

Vi avslutar månaden med Merkurius retrograd i Stenbocken fram till januari. För vissa kommer att betyda att göra våra idéer påtagliga, vilket ger en möjlighet att se på vilka sätt vi behärskar oss själva. För andra kommer det att betyda att en period utan handlingar kommer, för tron har skapats att när Merkurius är retrograd är det inte ett bra ögonblick att agera, att föra våra idéer till manifestation och att expandera på det sätt vi väljer att göra det.

Bara du bestämmer vad som ska vara sant för dig själv, och din personliga verklighet, för bara du, oavsett om du inser det eller inte, kan skapa den.

December är en månad där om vi väljer att gå inåt, fira allt vi har skapat och uppnått, med fokus på tacksamhet och helt enkelt tillåta våra själar att kommunicera med vårt mänskliga jag, kan det tjäna oss oerhört mycket för att återknyta kontakten med vårt Upplysta Jag, vilket ger oss den vägledning, tydlighet som krävs för att vi ska kunna påbörja en ny resa. Vi måste bara vara villiga att ägna oss åt denna process av återanslutning och medveten anpassning.

Ha en välsignad och kärleksfull december, älskade ni.

Inom oändlig kärlek,

**Av Natalia Alba

** källa

https://www.starseedsoul.com/2022/11/the-energies-of-december-2022-self.html?m=1

Tro, Ljus och kärlek Robin

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *