5D VIBRATION

En 5D vibrationsupplevelse

Kära, 

Har du någonsin undrat hur det kan vara att existera i 5D-vibrationen?
Innan vi börjar vill jag påpeka att mänskligheten har stigit länge, men nu accelererar den exponentiellt. Hur känns det här? När varje själ tar sin egen väg är det viktigt att veta att vissa saker kommer att förbli desamma medan andra radikalt kommer att förändras. Nedan har jag beskrivit några av de viktigaste förändringarna som själar kan uppleva eller redan upplever i deras nuvarande inkarnation.

När du befinner dig i denna 5D-vibration kommer ditt liv att fyllas med en mycket extatisk och lycklig känsla. Och oavsett vilka utmaningar eller hinder du står inför kommer denna ecstasy och lyckliga känsla att följa dig hela dagen!

För att anpassa dig till detta förhöjda medvetande eller högre dimensionella vibrationer kan du använda många tekniker för att höja din vibration, som meditation eller medveten andning. Men även om alla tekniker misslyckas, finns det en sak som alltid fungerar: KÄRLEK!
Kärleksenergin är den mest kraftfulla energin på planeten.

Du måste förstå att vårt universum är baserat på kärlek. Vår planet är baserad på kärlek. Alla levande varelser är baserade på kärlek. Varje kärleksfull handling förändrar energivibrationerna för alla levande varelser och varje individuellt liv på jorden. Människor som är i harmoni med sig själva är människor som förändrar andras energivibrationer runt omkring dem.

När du bor i hjärtat av kärlek kommer du att uppleva en kosmisk glädje som ligger utanför människans förståelse. I 5D-världen är det inte bara möjligt att uppleva ett extatiskt och lyckligt tillstånd, utan det är också möjligt att upprätthålla ett sådant tillstånd.

Den tredje dimensionens värld är en av mörker, kyla och begränsningar. Här hittar du alla typer av skräckhistorier.

Världen av den femte dimensionen är en av ljus, kärlek och frihet. Här hittar du alla typer av lycka och obegränsade möjligheter.

3D-världen är en värld där alla måste kämpa för sin egen överlevnad på egen hand och där alla oändligt måste leta efter sin egen lycka. I 5D-världen arbetar alla tillsammans för att överleva, och alla kan lätt njuta av sina liv. Du kan enkelt få allt du vill ha där, inklusive din hälsa och rikedom.

Om du vill stiga upp din vibrationsväsen så att du kan gå in i den femte-dimensionella vibrationen, måste du kontinuerligt höja din vibration genom att bara tänka positiva tankar! För om du tänker negativa tankar kommer din vibration att falla igen!

Majoriteten av mänskligheten är för närvarande tredimensionella varelser som måste gå upp till den femte dimensionen genom den fjärde dimensionen. Och eftersom deras nuvarande vibrationsfrekvens är för låg kommer de inte att kunna nå denna 5D högre dimensionella vibration.

Det är svårt, men inte omöjligt, för dem att gå upp i den femte högre dimensionella vibrationen på deras nuvarande medvetenhetsnivå. Många människor har försökt men misslyckats med att överskrida till en högre frekvens. De misslyckades eftersom de bara förstod en del av processen.

För att gå in i 5D: s högre dimensionella vibration måste du öppna upp alla fyra dörröppningar eller dimensioner av medvetande. Dessa fyra dimensioner är den fysiska världen, den mentala världen, den andliga världen och den känslomässiga världen.

Du måste anpassa dig till alla dessa fyra världar så att du kan nå ett tillstånd av koherens eller harmoni i dig själv.

Majoriteten av människorna är synkroniserade med dessa fyra världar. När detta händer är det ett tecken på att de inte är i balans. Detta kan orsakas av det faktum att de inte lever från sitt hjärta utan från huvudet. Med andra ord, de är i deras huvuden, och därför är känslan av att bli överväldigad där.

Högre dimensionella varelser lever genom sina hjärtan eftersom det är här den renaste kärleken finns. Genom att titta på livet med kärlek kan de skapa mirakel i sina liv.

Hjärtat vet innan vår hjärna tänker det. Det är därför vi har dessa fjärilar i magen när vi träffar någon vi gillar. Vi känner kärlek till varandra, men våra hjärnor tror inte det ännu.

När vi använder vårt hjärta som en guide till livet kommer vi att märka att det finns många fler dimensioner än bara 1, 2 och 3 dimensioner. Det finns verkligen ett oändligt antal dimensioner, och de vibrerar alla vid olika frekvenser.

Den tredje dimensionella världens fysiska kropp använder chakra-systemet i sju stora energicentraler. Den femte-dimensionella världens fysiska kropp använder också 12 chakra-systemet i sin ursprungliga form som ett energisystem, men det använder också detta energisystem för att ansluta till det flerdimensionella medvetandet och för att översätta det medvetandet till den fysiska kroppen.

Den fjärde dimensionen är en värld av osynliga energier. Dessa energier är dock inte åtskilda från dig: de är du! Du är gjord av dessa energier. Du är gjord av energi och du är gjord av ljus.

Den femte dimensionen är en ny energisk verklighet fri från negativitet, vilket gör att alla medvetna varelser som bor där har en mycket högre livskvalitet.

Människor som väljer att stanna på jorden kommer att fortsätta uppleva smärta och lidande som en del av sin mänskliga upplevelse, men de som väljer att flytta in i denna nya verklighet kommer aldrig mer att uppleva negativitet i någon form. Detta betyder inte att de kommer att vara immun mot att känna känslor som sorg eller ilska; istället, det betyder att de inte längre kommer att utsättas för de negativa påverkan som andra traditionellt har haft över dem. De kommer att kunna leva i utrymmet för kärlek och ljus, fria från strid och oro, där de kan återvända till sin sanna gudomliga natur och leva det liv de alltid var tänkt att leva.

Valet är ditt. Om du vill stanna kvar på jorden kan du göra det. Om du inte känner dig redo är du välkommen att stanna tills du känner att du är redo. Valet är ditt.

Människor som väljer att stanna på jorden kommer att fortsätta uppleva smärta och lidande som en del av sin mänskliga upplevelse, men de som väljer att flytta in i detta nya 5D-medvetande kommer att upptäcka en förnyad känsla av koppling till familj, vänner och alla levande saker. Som ett resultat kommer de att känna sig älskade och vårdade.

Dessutom kommer deras kreativitet att blomstra och de kommer att känna sig drivna för att åstadkomma stora saker. De kommer också att finna sig utveckla ett intresse för andliga frågor eftersom de inser att de är mer än bara deras fysiska kroppar. Uppstigna varelser kan leva i harmoni med naturen och kan kommunicera telepatiskt med andra uppstigna varelser.


Vi älskar dig dyrt.

Vi är här med dig.

Vi är din ljusfamilj.

A’HO

Aurora Ray

Galactic Federation ambassadör

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *