Hur jorden förändras: avslöjandet – 10 januari 2023

Hur jorden förändras

  • Hur jordens exil lämnar

Upplysningen

Förhållandet till den osynliga världen är mycket komplicerat, eftersom gnostikerna anser att Guds Son är en illusion, insinueras i det mänskliga sinnet av en främmande art av avvikande, icke-mänskliga enheter eller mentala parasiter, kallade Archons, under begreppet Good versus Bad för vanliga människor.

Poängen här; är att Anunnaki inte är våra skapare, som belysningen skulle få oss att tro. De manipulerade oss bara så att de kunde använda oss som sina slavar.

Som förklarats i tidigare uppsatser; Anunnaki deltog i vår materiella utveckling som en mänsklig art i forntida tider genom sin genetiska manipulation, de hjälpte bara till att återskapa våra fysiska kroppar, inte våra själar. Anunnaki är inte på något sätt källan till vår andliga sida, som skapades av Gud av ren kärleksenergi, enligt Zecharia Sitchin.

De osynliga mästarna tillhör en omöjlig extra-dimensionell enhet av odödliga varelser, som endast förklaras i esoteriska läror till noggrant utvalda lärjungar i hemliga samhällen. – Jesus och även Buddha uppfyllde denna förebild för dem.

De verkliga dolda mästarna som strider mot vad som sägs i populärkulturen är de välvilliga utlänningarna, inte de från den mörka sidan. De välvilliga varelserna har inget behov av att styra eller kontrollera våra liv. Detta strider mot universella ockulta lagar.

HUR EXILERNA LÅTER JORD

Älskade!

Den gudomliga planen för varje himmelsk sfär kommer att genomföras i tid. Planet Earth undgår inte dessa regler, och det kunde inte vara annorlunda, för allt planerades från skaparens mål.

Redan före vår planets uppträdande var det känt hur och vad det skulle vara och vad det skulle tjäna för. Vilket syfte och livsformer, dess utveckling och framsteg skulle vara. Det var också tänkt att vara, stadierna och lärandet av själar som i en avlägsen framtid skulle bebo denna vackra planet, betraktad som äpplet i Vintergatan.

Många civilisationer och många stjärnraser har redan använt Planet Earth för att uppleva livet i denna miljö så annorlunda än andra världar i dessa delar.

Även om jorden bildades för flera miljarder år sedan, kunde själar bara börja sin scen här efter uppkomsten av hominider för ungefär en miljon och fem hundra tusen år sedan. Från innan dess finns det inga bevis för att själar bebod planeten Jorden.

Så om allt skapades enligt ett syfte förutsåg den gudomliga planen för jorden också den tid vi lever idag.  Vi är etablerade som slutet på en cykel och befinner oss i själva verket i den sista fasen av planetövergången. Och i denna övergång sker också massuppstigningen av själar som har avslutat sin lärlingsutbildning.

Alla de inkarnerade här har sin slutliga erfarenhet av dualitet. Denna existens kommer att avgöra vem som ska gå till den nya jorden, det vill säga till den nya cykeln, inte längre den av försoningar och försök, och de som ännu inte är i den nödvändiga frekvensen för att bebo den nya jorden från och med nu.

Det finns tusentals främmande rymdskepp i atmosfären runt jorden som tar emot dessa själar. Efter att ha tagit emot dem informeras de om att de ännu inte har den nödvändiga frekvensen för att ärva den nya jorden. De tröstas av osjälviskt hjälpande Spirits och styrs till vad som väntar dem. De kommer då att veta att de kommer att lämna jorden för att slutföra sin lärlingsutbildning om andra planeter för rättegång och försoning.

Efter att ha tagits emot i fartygen, eftersom de redan är desinkarnerade, kommer de att föras till Astral på deras nya planet. De kommer inte att reinkarnera omedelbart som man tror. En process med energisk anpassning föregår detta.

Perispirit, själens subtila kropp, bär fortfarande intryck av själens tidigare inkarnationer här på jorden. Det är perispirit som formar människokroppen på jorden. Så det måste nu göra justeringar i psyke-sfären på den nya planeten och justeringarna av den nya fysiska formen, i enlighet med den befintliga formen på den planeten.

Först efter sådana justeringar kommer den förvisade själen att kunna inkarnera i sitt nya hem. Och sedan börjar allt om igen. De kommer att lära sig samma lektioner som ännu inte har lärt sig här, och det kommer också att ha glömskens slöja som på jorden. Endast i hennes första inkarnation kommer själen att ha vaga minnen, om en mycket mer utvecklad värld som var kvar.

Vi befinner oss nu i det sista ögonblicket av själsutbyte på jorden. Det finns mycket rörelse i Planet’s Astral. Vi vet inte detaljerna, men processen påskyndas. Dis-inkarnationer ökade redan 2022. Det fanns fler dödsfall än under de två föregående åren, 2020 och 2021, då Covid var på sin topp.

Vi kommer att se tydligare under detta år 2023 att de flesta världsledare tas bort, just den reptilianska hybriddelen av den dominerande Matrix. Rengöringen, som nämnts, kommer att vara i sin sista fas, motsvarande den inkarnerade. Allt som inte har en ljusfrekvens upphör snart att existera.

Accelerationen är redan synlig. Du måste bara ha ögon att se och öron för att höra.

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning.

OBS

Det är känt; en viktig solfällning är triggerhändelsen som helt förvandlar medvetandet om denna värld! Dessutom inträffar denna solhändelse på jorden var 13 000 år och är försenad med nästan tio jordår nu!

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *