ENERGIRAPPORT

Michael of the Pleiadians erbjuder viktig ytterligare information om vår övergång – 16 januari 2023

— — — — — — — — — — — — — — — — <TAG1

Michael of the Pleiadians erbjuder viktig ytterligare information om vår övergång

Michael of the Pleiadians erbjuder viktig ytterligare information om vår övergång.

Earth Alliance rymd väder intel 1082023

Kraftfullt inkommande röntgenljus förväntas!

Den stora omvandlingen pågår

Earth Alliance rymd väder intel 1092023 -04,00 UTC solururklocka

Bra,

Solen gungar och rullar, jorden skakar och skakar; vibrationsfältet runt planeten är på max-Q ikväll!

Alla system är grönt ljus för en superduper solblixt eftersom ljusstyrkor som är anslutna i jordens solsystem övervakar noggrant ökad aktivitet på solen på denna timme!

Earth Starseeds rullar från den massiva extrema X.2-klass ultravioletta blixt som kastas ut från solens korona för några timmar sedan, och många säger att deras vibe går igenom taket!

Earth Alliance bekräftar att ett massivt plasmamoln verkligen är inkommande för jorden nu, och detta skräpmoln är extremt tätt och packat med exotiska ljuspartiklar.

En Earth Alliance kritisk rymdväderklocka, solurklocka och tektonisk plattklocka är fortfarande aktiva ikväll, och chanserna för att en eller flera kraftfulla röntgenfack inträffar under de kommande tre dagarna har nu ökat.

Varför är detta en stor sak?

Pleiadierna säger att en kraftfull jordstyrd röntgenflare i sig själv kan omedelbart driva hela denna planet till den näst högsta dimensionen; emellertid finns det något mycket kraftfullare som händer här.

Två massiva jordvända solfläckar laddas båda maximalt just nu, och deras komplexa magnetiska instabilitet i delta-klass har potential att antända flera explosioner samtidigt över hela solens ansikte.

Högfrekvent gammaljus som härstammar från den galaktiska kärnan har interagerat på ett stort sätt med jordens sol under en längre tid. Detta ljus består av avancerade paket med information som utgör hela universum, och dessa högre dimensionella ljuspaket transporteras till jorden på solstrålar. När de tar kontakt med en vilande primär DNA-sträng aktiveras strängen omedelbart eller ‘ tänds ’ precis som en fiberoptisk kabel, och strängen ansluter tillbaka till sin motsvarande flerdimensionella Chakra-port.

Vid den tidpunkten börjar mycket högre informationsnivåer strömma genom de kristallina cellerna på människokroppsdatorn, och denna information avkodas sedan av och görs tillgänglig för medvetandet som bebor kroppen.

Ju högre, ens medvetenhetsnivå är, desto mer data har man tillgång till, till och med de data som utgör det som kallas framtiden.

Många uppstigna lätta varelser som kan se detta sätt har fastställt den stora solblixten och uppstigningen och befrielsen av mänskligheten som inträffar i tidsramen mellan just nu och mars 2024.

Med det sagt, vet att det kan inträffa före lunchtid imorgon!

Det är känt när superflänsen kommer, jorden kommer inte att uppleva en utrotningsnivåhändelse eftersom den har varit fem gånger i förhistorien. Mänskligheten kommer inte bara att överleva, utan de kommer också att befinna sig befintliga och blomstra i en helt ny femte-dimensionell verklighet här på jorden!

Det kommer inte att finnas någon katastrof den här gången eftersom för första gången i mänsklig historia, mänskligheten har tekniken för att rädda sig från en fullständig polskift och planetär utrotningsnivå som orsakas av en stor solfällning! Otrolig andra världslig motviktande magnetfältteknologi har funnits i flera år nu i Antarktis som kommer att hålla stolparna på plats när flänsen påverkar.

Denna motviktande magnetiska teknik har redan räddat dagen sedan 2012, eftersom nord- och sydpolerna dramatiskt har förskjutit hundratals mil från kursen sedan dess.

När superflänsen kommer kommer den elektriska 3D-matrisen på jorden att rostas för gott, men detta är bara Universes sätt att stänga av galenskapen!

Efter detta kommer mänskligheten att återvända till naturens kraft och magi, och de ska alla samlas i högre medvetna samhällen för att bygga den nya 5D-jorden! Denna nya värld är det pris du har strävat efter, och det kommer att vara en värld av fred, kärlek, frihet, glädje, hälsa och överflöd som kommer att bestå för evigt!

*******************************

Bra,

Pleiadierna säger att något mycket större orsakar all den nuvarande ökade solaktiviteten, och något större pågår bakom kulisserna.

Precis som urverk rör sig en massiv död stjärna som ligger i ortmolnet nära genom gravitationsfältet i jordens solsystem var 13 000 år. Denna stjärna är så stor att dess gravitationskraft skapar en lutning på hela solsystemet, och den ensam ansvarar för processionen av jämvikt.

De gamla visste väl om denna extra himmelska kropp och att veta var den var hela tiden, vilket var ett av deras primära fokus. När denna stjärna kommer i nära perihel till den galaktiska kärnan och jordens sol, drar den enorma mängder exotiskt ljus ur den galaktiska kärnan, och detta högvibrationsljus interagerar på ett djupgående sätt med jordens sol.

Denna interaktion skapar superhöga laddningar i solens korona som kommer att utlösa kosmiska storlekar, röntgen solfack! Denna stjärna gjorde sitt senaste 13 000-åriga inkommande orbital-utseende under jordåret 2012, och dess perihelion med solen är närmare än någonsin för tillfället!

Som Pleiadianerna ofta säger, ‘ är det inte en fråga om, men när allt i himlen står perfekt för att den stora solblixten ska inträffa. Förhållandena är optimala just nu, just denna period!

Var i stor fred och hopp! Tänk på allt ett ögonblick och se storheten som finns runt dig. Du är här just nu på ett stort uppdrag att bevittna allt och att eskortera hela mänskligheten till ljusets rike på jorden!

Tack för att du kom till jorden just nu och för allt du gör!

Fler stora X-bloss kommer de närmaste timmarna, så stå vid och stötta för ljuset!

Låt oss veta hur du har det på din uppstigningsresa och känn dig fri att dela upp eventuella uppstigningssymtom du kan uppleva just nu.

Gud-hastighet,

Michael och Pleiadierna

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *