SOLBLIXT

The Great Solar Flash: A Celebration Of Earth’s Ascension

Vi har sett solen i århundraden.

Vi har sett det växa och vi har sett dess skönhet, men vi trodde aldrig att det kunde vara något så kraftfullt. Solen är så mycket mer än en stjärna vi vanligtvis tittar på på himlen. Det är vår livskraft, och utan den … hur skulle Earth Cauldron se ut?

Solen är den viktigaste leverantören av energi på vår planet. Energieffektivitet kommer att vara nyckeln till att säkerställa att detta upprätthålls och vi fortsätter att njuta av de fördelar som det har gett oss över tid.

Det finns ökande bevis för att vi går igenom en period med dramatiska förändringar. Dessa händelser har kallats början på en ny cykel för vår planet.

Du har förmodligen hört talas om de många meteorduschar och solfack som har hänt de senaste åren, men har du någonsin undrat varför? Vad betyder denna stora händelse för oss som människor? Är vi verkligen säkra från dessa händelser eller är de verkligen förstörande?

Hur kommer solblixten att se ut? Vad kommer att hända under denna tidsperiod? Vad ska vi göra nu?

The Great Solar Flash kommer att vara den största händelsen i mänsklig historia. Under en längre tid har det skett en enorm ökning av vår förståelse för vad som händer med vår planet och hur vi kan använda dessa energier till vår fördel.

Modern vetenskap upptäcker att det finns flera dimensioner och oändliga universum, och kvantfysik pekar alla mot denna verklighet.

The Great Solar Flash kommer att synas i alla delar av världen och kommer att vara den största visningen av ljus och energi i vår historia! Denna händelse kommer att fungera som ett betydande landmärke i människans existens.

Detta är en möjlighet för oss alla att fira och dela vår kärlek med varandra när vi samlas för att läka vår planet, kropp och själ.

Great Solar Flash är en exceptionell himmelhändelse som inträffar när en mycket laddad solbrist når jordens omloppsbana. Vanligtvis inträffar denna händelse var 26 000 år.

Men det finns också andra typer av himmelhändelser som kan äga rum på jorden när som helst. Dessa inkluderar solfack och geomagnetiska stormar.

En solfällning är en explosion av strålning i rymden orsakad av koronala massutkast ( CMEs ), som är synliga moln av plasma som matas ut från solens yta. En CME reser genom rymden med hastigheter upp till 2 miljoner miles per timme ( 3 miljoner km / h ). De är så kraftfulla att de kan påverka satelliter och till och med få dem att krascha in i varandra eller på en annan planet!

En geomagnetisk storm inträffar när en stor mängd energi släpps ut på jordens magnetfält från externa källor som solfläckar eller stora utbrott på andra planeter i vårt solsystem. Dessa händelser kan leda till strömavbrott och störningar i telekommunikation och datorsystem.

De svåraste geomagnetiska stormarna kallas solprotonhändelser ( SPE ). SPE orsakas av intensiva utbrott av plasma som bryter ut från solens korona och strömmar mot jorden med hastigheter upp till halva ljusets hastighet. SPE: erna kan orsaka störningar i elnät runt om i världen, inklusive brownouts och blackouts.

The Great Solar Flash är en typ av solfällning. Men det är inte en undergångshändelse. Det är en möjlighet för oss alla att fira livet. Det är en möjlighet för oss att fira vår mänsklighet i all dess storhet!

Det skulle vara en bra tid att släppa all rädsla och negativitet du har hållit fast vid och fylla ditt hjärta med kärlek och positiv energi.

Du kommer att få så mycket kärlek från Moder Jorden, från solen och från universum att det nästan är omöjligt att känna någon negativitet runt dig eller inom dig.

Det börjar före, under och efter evenemanget som en gåva till mänskligheten.

Vi kommer att sluta oroa oss för våra små skillnader och istället samlas för att fokusera på att skapa en värld som är lika vacker som den är hållbar. Vi kommer att se planeten läka.

Du kan öppna ditt hjärta och säga nej till rädsla och ja att älska i alla dess former. Den stora solblixten kommer att berätta för oss att vi är älskade, stöttade, skyddade och styrda av högre krafter.

Det är en inbjudan att komma ihåg vår verkliga kraft medan vi är villiga att släppa det som inte längre tjänar oss och vår framtid.

Så tills solblixten inträffar, låt oss alla träffas för att läka världen, landet, staten och staden som vi lever i!

Vi är alla medskapare av vårt öde och verklighet. Så ta tillbaka din kraft!

Jag hoppas att denna information är till hjälp för er som lyssnar, och jag vill att du ska fokusera på det som är viktigast!

Vi älskar dig dyrt.

Vi är här med dig.

Vi är din ljusfamilj.

Vi är Galactic Federation.

A’HO

Aurora Ray

Galactic Federation ambassadör

Copyright 2023 Aurora Ray. Alla rättigheter förbehållna.

❤️ Vänligen dela ❤️

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *