MEDBEDS NYHETER

Regeneration Med Bed Resonance är användbart för patienter som behöver nödvändiga organtransplantationer, förlorade eller avbrutna lemmar, hudtransplantat med cellminne, stamceller och DNA-mallar ~ Lita på planen! – 29 januari 2023

Dessa medicinska sängar för kvantterapi kommer i tre olika sorter och tre unika funktioner; alla arbetar på olika vibrations- och frekvensnivåer med refraktorlinser och 3D-skannrar, såväl som kirurgiskt exakta ab-lasrar skrattar och stänger sår.

Dessa kvantitetsläkningsanordningar innehåller omfattande övervakningstekniker som gör det möjligt för sjukvårdspersonalen att informeras fullt ut under diagnostik- och reparationssessioner. Med-Beds skapar maximal mänsklig reparation genom minimal invasion av ljus och energi via takionpartiklar och plasmaenergi. Eftersom vi lever i ett vibrationsuniversum, och människor är vibrationsvarelser, sker läkning genom en homeopatisk frekvensjusteringsmetod med små eller inga biverkningar.

De tre Med-Beds arbetar med liknande tekniker; de har just omvandlats för tre olika behandlingar.

Den holografiska medicinska sängen är byggd med avancerad men begränsad konstgjord intelligens som fungerar hand i hand med den mänskliga anslutningen av en hälso-och sjukvårdspersonal för att säkerställa fullständig läkning. 

De är utrustade med funktioner som innehåller lufttäta och transparenta driftssköldar, vilket minskar bakterier och klaustrofobi, bekväma handledslister, flytande spraybedövningsmedel, laserskalpell, laserspeglar, teckendetektering vital och analys på skärmen identifiering och diagnos, och datorstyrd kirurgisk identifiering. armar. 

Datorn som används vid operationer liknar en MR-maskin, men istället för strålning och magnetism använder Med-Beds plasmaenergi på en subatomisk och vibrationsnivå.

TRENDING:

Med-Bed Technology | Quantum Healing Therapy – Plasma & Tachyon Energy Holographic Med Beds

Medbäddar – Full heling med kvantläkningsteknologi ( video )

Nytt sätt att läka! Med säng, kvant, antigravitet, dold teknik, replikatorer och ungdomars fontän

QFS, GCR, MedBed Intel ~ Lita på planen!

Utför levande genomsökningar av människokroppen; diagnostiserar och behandlar all brist och sjukdom på kort tid och med stor precision; skanna varje centimeter och system i den fysiska kroppen, diagnostisera och tolka blodbrister neas, hud, ben, organ, muskel, neurologisk, körtel och hormonell. 

Denna Med-Bed kommer också att utföra smärtfritt blod- och DNA-test, leta efter och korrigera alla ärftliga markörer som leder till olika predisponerande sjukdomar.

Varje operation kommer att genomföras omedelbart via laser, inklusive hjärtkirurgi, bilaga, c-sektioner och andra i denna holografiska medicinska säng.

Regeneration Med Bed Resonance-fältet gynnar de som kräver organtransplantationer, förlorade eller amputerade lemmar, hudtransplantat som körs med cellminne, stamceller och DNA-mallar; dess oändliga regenererande applikationer n gamla vävnader och saknade organ.

Föryngrings- och regressionsbädden föryngrar cellerna; erbjuder ålder och minnesregressionsterapi; och läker alla sinnen, särskilt syn, hörsel och smak, som har blivit tilltäppta av trauma eller ålder; denna terapibädd tar också bort oönskat undertryckt minne; som kommer att upprätthålla och läka så många offer som har drabbats av mental och emotionell nöd.

► Medeltida lektioner: Den mest kraftfulla naturliga smärtstillande medel som fungerar som morfin som du kan göra hemma

Människor som lider av PTSD och traumatiskt minne kommer att dra nytta av användningen av denna Med Bed, eftersom den läker hjärt-sinnet-anslutningen och eliminerar skillnad. Detta anses också vara grunden för ungdomar.

Det kommer att återlämna utseendet på sitt tidigare jag, återföra muskelton, fast hud, arbeta med våra individuella DNA-mallar och flera eldfasta linser och kroppens inre klocka; dessa procedurer utförs smärtfritt.

Innan utplaceringen av Med-sängar sammanfaller med världens ankomst, tillverknings- och teknologiteam måste inrättas utbildade för att hålla jämna steg med det globala utbudet i skapande och infrastruktur tillsammans med miljön i samhällets väpnade styrkor som försvinner för att undvika framtiden girighet och kontroll. 

Samhället vill, som vi känner till det, allt gott för igår, aldrig i mänsklighetens existens har vi välsignats med nyheten om sådana mirakulösa medicinska framsteg; vi sitter för närvarande vid horisonten för en obegränsad och kreativ morgondag; lära av historien och skydda ödet för dem som har förstört marginalerna i vårt förflutna.

Inom ett år är de flesta sjukhusförfaranden föråldrade

President Donald Trump sade den 14 juni 2020 till nationen,

“ inom ett års tid eller så kommer nästan alla sjukhusförfaranden att vara föråldrade. ”

Varje stad kommer att ha många medicinska sängar och Tesla-kamrar som kan läka och reparera DNA tillsammans med att bota alla sjukdomar. Som åldersregression, upp till 30 år.

Inga fler cancer, autism, Alzheimer, fibromyalgi ( fi·bro·my·al·gi·a) ett tillstånd som orsakar ledvärk över hela kroppen, sömnproblem, trötthet och ofta emotionell och mental nöd och många andra brister.

Quantum Healing Technologies of Med Beds

Världen är på väg att ta ett gigantiskt kvantesprång in i det revolutionära ‘ New Age ’ av helande teknologisystem som kommer att bli en integrerad del av att förändra hur våra traditionella medicinska samhällen läker och avhjälpa massorna med plasmatisk användning av energier och läkningsfrekvenser.

Kan du våga föreställa dig någon gång i världens framtid, sjukhus kommer att spela en helt annan roll, de kommer att befästas med många unika kvanttekniska enheter; lasrar och medsängar; Big Pharma kommer att utrotas; denna futuristiska teknik kommer att främja livslängd och mänskligheten kommer att vara fri från massorna som lider av stroke, hjärtsjukdomar och många andra sjukdomar som bidrar till ondskapens ondska.

Den tredje ledande dödsorsaken ⏤ är sjukhusvistelser och förfaranden, och många är oberättigade…

Läs hela artikeln HÄR: https://amg-news.com/med-beds-full-healing-with-quantum-healing-technologies-video/

Också: Nytt sätt att läka! Med Bed, Quantum, Anti-Gravity, Dold teknik, Replikatorer & Perpetual Fountain of Youth – https://amg-news.com/new-way-of-healing-med-bed-quantum-anti-gravity-concealed-technologies-replicators-perpetual-fountain-of-youth/

15 november 2022 © USA och EU alla rättigheter förbehållna. Tillstånd att använda denna artikel i sin helhet beviljas under förutsättning att den är kopplad till dess källa hos American Media Group.

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *