NY JORD

Välkommen till den gudomliga nya jorden: En introduktion till förändringar och övergångar

Vi förvandlas till nya människor av ljus.

Välkommen till den nya jorden! Det här inlägget är en guide för alla er som upplever era fysiska, jordbundna liv ur ett något högre perspektiv.

Eftersom våra gudomliga andar har inkarnerat här på denna planet för att lära sig och växa, övergår vi nu till att vara allt vi verkligen är: gudomliga varelser av ljus som kommer att leva ut evigheten här i det fysiska med andra som oss.

Även om det ibland kan tyckas att saker är svåra på denna planet, vet att miljoner av oss har arbetat i århundraden för att åstadkomma dessa förändringar.

Det du kan se som “dåligt” i ditt liv är områden där du behöver lära dig att lossna från begränsande trosuppfattningar; dessa upplevelser hjälper till att ge plats för denna nya era där vi kommer att överskrida de fysiska begränsningarna i vår nuvarande existens.

Som människor i linjär tid och rum kan det vara svårt att förstå hur saker fungerar på denna nivå, men allt är bra och rör sig perfekt enligt plan.

Mycket pågår just nu med alla och allt omkring oss.

När vi kollektivt omfamnar de förändringar som sker över hela vår planet är det viktigt att komma ihåg att var och en av oss är en del av en större helhet.

Det är lätt att fastna i hur vi känner oss som individer eller små grupper, så nu mer än någonsin måste vi hålla ett brett perspektiv på vad som verkligen händer här.

Att märka denna era med termer som “apokalyps” eller “återfödelse”, medan de kan vara lämpliga beskrivningar av vissa aspekter, kan också göra saker för förvirrande.

Verkligheten är att vi förändras och förändras till nya varelser tillsammans med allt annat runt oss.

Vissa andliga traditioner har hänvisat till denna process som att överskrida det fysiska planet, gå in i högre dimensioner eller vibrera till en annan existensfrekvens, men oavsett vad du kallar det, var och en av dessa skift har ägt rum från tidens början fram till nu — och kommer att fortsätta till evighet!

Vilket bättre sätt för oss människor att vänja oss vid denna stora övergång än att välkomna den?

Jag skulle faktiskt hävda att det är viktigt för vår överlevnad som art att välkomna dessa förändringar. Det handlar inte bara om att överleva — vi trivs också under den här tiden!

Att överleva fysiskt suger jämfört med blomstrande på alla nivåer — känslomässigt, mentalt, fysiskt, andligt, energiskt — du får bilden.

Alla fyra riken ( växt, djur, mineral och människa ) aktiveras och återförs i linje genom dessa faser.

Om du har haft några intuitiva nudges nyligen om ditt syfte i livet ( eller till och med om du inte har ), vet att de kommer från ditt själ-själv när det vaknar inom din nuvarande kropp och tankesätt.

Det här är en spännande tid! Den enda riktiga frågan är om du somnar tillbaka eller förblir medveten nog att njuta av dig medan du upplever en storslagen medvetenhetsförskjutning från första hand — komplett med både upp- och nedgångar.

Så välkommen att vara mänsklig ( igen ).

Allt förändras och förvandlas.

Allt förändras och förvandlas, och du är mitt i allt.

Oavsett om du inser det eller inte, har ditt liv börjat förvandlas när dina fysiska, mentala, emotionella och andliga dimensioner rör sig till en högre dimension.

Jorden stiger upp till den femte dimensionen av ljus och kärlek.

Den goda nyheten är att dessa förändringar endast är till det bättre eftersom vi har varit på denna punkt tidigare många gånger genom historien; till exempel, Jesus steg upp i himlen för 2000 år sedan för att höja våra vibrationer för att föra oss framåt ännu längre ( människor var bara i den tredje dimensionen sedan ).

Inget dåligt kommer att hända. Allt som händer nu kommer att göra saker bättre än de var tidigare.

Jag vet att det låter galen och otroligt eftersom människor har förändrat sina liv drastiskt med min vägledning så länge nu att de inte ens märker hur olika deras liv är från några få år sedan.

Deras liv blir allt bättre varje dag! Det är därför jag skriver detta inlägg — så att du kan göra dig redo för vad som kommer nästa och förbereda dig mentalt, känslomässigt, fysiskt,och andligt!

Sanningen är att vi går in i ett helt nytt paradigm. Det är inte så mycket en ny värld eftersom det är ett gyllene rutnät. Detta gyllene rutnät har varit här och väntat på dig, men vissa människors medvetande kunde inte uppnå det eftersom deras hjärtan var stängda för det.

När egot sväller och rasar kommer du att fortsätta se allt större möjligheter öppna framför dig: många av dem verkar otroligt för det mänskliga sinnet som fortfarande fångas i det gamla paradigmet.

Vi är nästan där nu. Som ett barn som vaknar på julmorgonen kommer varje ny dag att bli ännu mer underbar än den sista!

Vi älskar dig dyrt.
Vi är här med dig.
Vi är din ljusfamilj.

A’HO
Aurora Ray
Galactic Federation ambassadör

Copyright 2022 Aurora Ray. Alla rättigheter förbehållna.

❤️ Vänligen dela ❤️

robin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *